Infotainment

“Aku Pun Ada Suami Lah!” – Gadis Menyampah Dengan Isteri Cepat ‘Insecure’, Tak Ada Niat Nak Rampas

“Aku Pun Ada Suami Lah!” – Gadis Menyampah Dengan Isteri Cepat ‘Insecure’, Tak Ada Niat Nak Rampas
“Aku Pun Ada Suami Lah!” – Gadis Menyampah Dengan Isteri Cepat ‘Insecure’, Tak Ada Niat Nak Rampas 1

Sememangnya perasaan cemburu dalam diri seseorang merupakan sifat normal untuk manusia tetapi lihat pada situasi juga kerana ada yang kata cemburu itu tanda sayang, namun ada juga yang tidak dapat mengawalnya sehingga membinasakan diri serta orang sekeliling.

Sifat cemburu ini sering kali kita dengar dikaitkan dengan kaum wanita terutamanya golongan yang sudah mempunyai pasangan, sama ada suami mahupun teman lelaki.

Baru-baru ini, ada seorang wanita membuat satu perkongsian di Facebook, dia memberitahu dirinya hanya sekadar melayan perbualan seorang lelaki akan tetapi disalah anggap oleh isteri kepada lelaki terbabit.

wanita cemburu

 

Menurutnya, dia hanya berborak dengan lelaki itu kerana secara tiba-tiba lelaki itu menceritakan anaknya sudah dua minggu batuk berkahak dan masih belum sembuh.

Namun, tidak lama kemudian, isteri kepada lelaki berkenaan menghampiri mereka dan bertanya siapakah wanita ini serta mengajak suaminya beranjak ke tempat lain.

Menjengkelkanlah perempuan yang insecure kalau laki dia bercakap dengan perempuan lain. Cemburu tu simpan sikit.

Apa yang membuatkan wanita itu berasa berang apabila si isteri tanpa bertanya hal sebenar, terus membuat ‘muka’ kepadanya seolah-olah merasakan wanita ini mahu merampas suaminya.

Difahamkan melalui laporan B.Cari, wanita yang membuat perkongsian cerita ini sudah mendirikan rumah tangga dan kedudukan antara dia bersama lelaki terbabit ketika itu mempunyai jarak yang jauh.

Meninjau di ruangan komen, pelbagai reaksi yang telah ditinggalkan oleh warganet terutamanya dikalangan isteri, dimana ada yang memihak kepada wanita ini dan ada juga merasakan wanita ini salah.


7 bulan lalu

Isteri Ditikam Suami Sebab Cemburu Isteri Ada ‘Orang Lain’


“Aku Pun Ada Suami Lah!” – Gadis Menyampah Dengan Isteri Cepat ‘Insecure’, Tak Ada Niat Nak Rampas 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list