Infotainment

Azwan Ali Digugurkan Sebagai Pengacara Mic On! Serta Merta

Azwan Ali Digugurkan Sebagai Pengacara Mic On! Serta Merta
Azwan Ali Digugurkan Sebagai Pengacara Mic On! Serta Merta 1

Semalam, pihak pengurusan Awesome TV mengambil keputusan secara mengejut mengugurkan pengacara Azwan Ali dari mengacara program realiti MIC ON! musim kedua serta merta.

Memetik laporan Harian Metro, keputusan itu dibuat selepas mengambil kira beberapa faktor utama demi memastikan keharmonian penerbitan program tersebut berjalan lancar serta menghormati semua pihak yang terlibat.

BACA: Diva AA Terasa Hati Baca Komen Didoakan Cepat Mati

“Perlu ditegaskan di sini bahawa pihak Awesome TV tidak akan sesekali berkompromi dengan sebarang hal-hal berkaitan dengan disiplin dan standard etika kerja bagi mana-mana pihak sama ada di kalangan tenaga produksi sendiri mahupun bakat yang terbabit dengan program-program terbitan kami.

“Pihak Awesome TV juga tidak akan bertolak ansur dengan sebarang bentuk salah laku atau gangguan yang boleh mencetuskan ketidakharmonian. Tindakan keras akan diambil sekiranya berlaku sebarang pelanggaran integriti prinsip tersebut,” katanya.

Bagaimanapun, punca sebenarnya Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA digugurkan daripada program berkenaan tidak didedahkan.

Dalam pada itu, mulai Jumaat ini program Mic On 2 akan dikendalikan pengacara bersama sedia ada iaitu Issey Fazlisham.


Azwan Ali Digugurkan Sebagai Pengacara Mic On! Serta Merta 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list