Infotainment

Niezam Zaidi Akhirnya Tampil Jawab Isu Melibatkan Dirinya

Niezam Zaidi Akhirnya Tampil Jawab Isu Melibatkan Dirinya
Niezam Zaidi Akhirnya Tampil Jawab Isu Melibatkan Dirinya 1

Semalam segala persoalan terjawab apabila Syafiqa Zamri, Penerbit Eksekutif Zamriez Golden Pictures Sdn Bhd mengakui pelakon, pengarah dan penolong pengarah mereka telah ditangkap kerana salah guna dadah. Disebabkan itu, tekaan netizen yang mendakwa pelakon Niezam Zaidi terlibat turut terjawab dan disahkan Syafiqa.

niezam zaidi

Niezam berusia 29 tahun itu ditahan bersama pengarah Mohd Latiff Zami dan penolong pengarah Saiful Zaidrin Ismail. Mereka bertiga masing-masing didapati memiliki 0.3 gram dadah jenis Cannabis dan 0.38 gram Methamphetamine.

Niezam buat pertama kali tampil memohon maaf selepas nama dipetik

Dalam hantaran terbaru Niezam di Instagram miliknya, dia tampil memohon maaf kepada semua jika ada salah silao yang dilakukannya.

Assalamualaikum semua,Saya minta maaf jika ada salah dan silap saya pada kalian semua,saya minta maaf juga tidak dapat membalas satu-satu comment sahabat handai,media dan rakan2 seperjuangan melalui DM,whatsapp,call dan sebagainya.

Alhamdulillah,syukur pada ALLAH diatas apa yang terjadi & Jutaan terima kasih juga pada kalian semua yang selalu mendoakan saya selama ini,semoga ALLAH merahmati kalian.

Buat masa sekarang,saya simpan apa2 comment mengenai isu ini. Semoga kalian semua sihat sentiasa dan diberkati serta dirahmati, amin. – Tulisnya.

Niezam bagaimanapun tidak berkongsi lebih lanjut tentang kes yang melibatkan dirinya itu. Dia mengambil keputusan untuk menyimpan dahulu buat masa ini.

 

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


Niezam Zaidi Akhirnya Tampil Jawab Isu Melibatkan Dirinya 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo