Infotainment

Sertai Peraduan Sempena ‘Boost Birthday Bash’ & Berpeluang Menang Nissan Navara!

Sertai Peraduan Sempena ‘Boost Birthday Bash’ & Berpeluang Menang Nissan Navara!
Sertai Peraduan Sempena 'Boost Birthday Bash' & Berpeluang Menang Nissan Navara! 1

Boost ewallet buat hal lagi gais! Tapi kali ini lain pula caranya. Sempena ulang tahun keempat Boost, ‘Boost Birthday Bash’, anda mesti menang dengan menyertai peraduan dari Boost ewallet ini!

Sebab tu anda perlu ‘join sekaki’ untuk dapatkan hadiah luar biasa dan gempak dari Boost. Sepanjang bulan ini pelbagai promosi dan juga ganjaran yang akan anda dapat. Anda boleh menangi pulangan tunai, ganjaran, hadiah dan juga berpeluang memenangi sebuah trak pikap Nissan Navara PRO-4X baru. Semuanya bernilai RM1.4 juta khas untuk anda sepanjang bulan ini!

Caranya mudah sangat. Anda hanya sertai beberapa peraduan dari Boost dan menang ganjaran serta hadiah lumayan! Fuh, rugi benau kalau tak join uols. Ini bukan cobaan, ini betul-betul yer.

Weh bukan sikit jumlahnya tu. Nak lebih mudah, meh sini kami senaraikan pada korang apa yang padu sangat sepanjang bulan Boost Birthday Bash ini.

1. Pick & Win

Bayangkan kalau anda dihadiahkan sebuah trak pikap? Apa perasaan anda masa tu? Kalau kami, dah memang pengsan tak bangun dah masa tu tau. Haha!

Anda sebenarnya ada peluang untuk menang trak pikap sekiranya anda sertai Pick & Win dengan Boost Coins. KLIK LINK untuk tahu info lebih lanjut.

Mudah jer caranya, anda hanya perlu menggunakan Boost Coins anda untuk menebus entri dan berpeluang memenangi trak pikap Nissan Navara PRO-4X baru yang sporty tu gais. Pergh, mantap!

Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah lain termasuk iPhone 13 mini, iPad Mini dan Samsung Galaxy Watch 4 Bluetooth dan banyak lagi.

Weh kalau dapat salah satu hadiah lumayan ini, memang untung habis weh. Syiok!

2. Fun Fridays

Jumaat yang menyeronokkan untuk anda! Anda berpeluang untuk memenangi sebanyak RM40 apabila menyertai peraduan Boost pada setiap hari Jumaat di Facebook dan juga Instagram Boost.

Anda boleh usha di LINK INI.

Haa, jangan dok tunggu lagi. Pasang alarm anda tu setiap Jumaat okay.

3. Saturday Savings

Ada lagi gais. Untuk setiap Sabtu, anda dapat penjimatan sebanyak RM4 yang akan dikreditkan ke dalam Partner Wallet anda dengan menggunakan kod penebusan di Facebook dan Instagram Boost! Senang sangat kan?

Anda juga boleh jimat setiap minggu apabila membayar bil internet anda, top-up, shopping online, beli barang dapur dan banyak lagi! Semuanya hanya pada hari Sabtu.

Info lanjut di LINK INI.

Memang Patut Join!

Amacam gais? Padu terok kan hadiah dan juga ganjaran yang bakal anda dapat sepanjang bulan ini.

Jadi, anda mesti sertai peraduan yang kami beritahu di atas tu tadi okay.

Seriuslah Ada Lagi?

Jap! Belum habis lagi. Sebelum anda nak bertindak tu, ada lagi Boost nak kasi pada anda. Semak di bawah ni.

1. Tawaran Ulang Tahun Keempat Boost Sepanjang Bulan

Shopping Online Lagi Best dengan pulangan tunai sehingga RM240 tau! Anda boleh mengumpulkan sehingga RM240 untuk ZERO coins.

Caranya:
Langkah 1: Pergi ke My Rewards
Langkah 2: Cari Rewards
Langkah 3: Pergi ke tab “For Rakyat” untuk menebus!

Anda boleh KLIK LINK ini untuk info lanjut.

Ingat, kempen bersama rakan kongsi Pizza Hut, Servay Online, Go Shop, Vettons dan Photobook ini bermula 13 Oktober sehingga 31 Oktober ini sahaja yer. Jangan terlepas.

Bukan itu sahaja gais, pada anda yang dah lengkap divaksin, boleh je shopping terus tapi ingat, kena stay safe okay! Kurangkan contact dan guna Boost bila shopping dengan rakan kongsi Boost di Tesco | Lotus’s, Watsons, UPI, JD Sports, dan juga MyNews serta nikmati ganjaran sebanyak RM80.

Inilah kejutan untuk anda yang sentiasa shopping dengan Boost. On tak on?

2. Ganjaran Rujukan

Anda mesti ramai rakan-rakan kan? Haa, mesti ada dari mereka yang belum ada Boost. Anda ajak lah rakan-rakan anda tu untuk menyertai gaya hidup Boost dan berpeluang untuk memenangi ganjaran rujukan sebanyak RM500. Fuiyoh! Banyak tu gais.

Mudah jer, ini caranya:

1. Klik “Refer & Earn” di profil Boost anda.
2. Hantarkan kod jemputan kepada rakan anda.
3. Dapatkan rakan anda untuk memuat turun aplikasi Boost dan masukkan kod jemputan anda apabila diminta.
4. Setelah rakan anda mengreditkan RM20 ke dalam aplikasi Boost mereka, ganjaran RM5 akan dikreditkan ke akaun Boost anda.
5. Jadilah Perujuk Teratas bulan ini dan anda berpeluang memenangi ganjaran rujukan tambahan RM500.

Amacam? Mudah sangat kan? Tak pasal-pasal jer dapat ganjaran percuma. Anda bayangkan kalau 10 orang, dah boleh dapat RM50 weh. Untung betul.

Jadi, nak tunggu apa lagi? Sertai Boost Birthday Bash SEKARANG untuk dapatkan hadiah sempena ulang tahun keempat Boost, Boost Birthday Bash ini!

Klik link yang kami berikan di bawah untuk download aplikasi Boost.
IOS: DISINI
Android: DISINI

3. Lebih Ganjaran Sepanjang Bulan!

Lebih banyak ganjaran menanti anda sepanjang bulan. Jangan ketinggalan okay! Tak rugi pun. Yang penting mestilah anda dah muat turun aplikasi Boost tu.

Sertai peraduan dan menang ganjaran serta hadiah luar biasa dari Boost!

Untuk info lanjut anda boleh ke Facebook, Instagram, dan Website Boost.

Jangan lupa KLIK LINK untuk download aplikasi Boost! Good luck.

#SenangJerBoost #BoostBirthd4yB4sh #KitaBoostKita


Sertai Peraduan Sempena 'Boost Birthday Bash' & Berpeluang Menang Nissan Navara! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo