Infotainment

Zara Zya Mahu Lelaki Berkerjaya, Boleh Tampung Dirinya Sampai Tua

Zara Zya Mahu Lelaki Berkerjaya, Boleh Tampung Dirinya Sampai Tua
Zara Zya Mahu Lelaki Berkerjaya, Boleh Tampung Dirinya Sampai Tua 1

Selepas melalui pengalaman putus tunang, pelakon Zara Zya berkata dia kini memilih untuk berahsia sekiranya mempunyai kekasih hati satu hari nanti.

Zara berkata dia mengakui kini lebih berahsia berbanding sebelum ini dia tidak kisah berkongsi kisah cintanya kepada umum.

BACA: Sambut Birthday Bersama, Zara Zya & Alha Alfa Bercinta Ke?

“Selagi saya belum berkahwin, orang akan tertanya-tanya saya dengan siapa (bercinta)? Sebab sekarang saya terlalu berahsia, tidak seperti sebelum ini. Kalau dahulu memang saya kongsikan (kisah cinta) dengan peminat,” katanya.

Dalam pada itu, Zara berkata dia mengakui sudah bersedia untuk bergelar isteri seandainya dipertemukan dengan pasangan yang tepat.

“Sebelum ini orang memang dah tahu kisah saya (putus tunang). Jadi saya tidak mahu perkara sama berlaku. Cuma apa yang boleh saya katakan, doakan sahaja yang baik-baik untuk saya. Insya-Allah bila sampai waktunya, saya akan beritahu nanti.

“Saya bukan orang yang akan sorok pada peminat. Lagi pun siapa yang tidak mahu berkahwin?” katanya.

Ditanya mengenai ciri lelaki idaman, Zaya berkata dia tidak terlalu memilih, cukuplah jika pasangannya itu seorang yang bertanggungjawab.

“Lelaki pilihan? Saya tidak memilih. Kalau ditanya ketika waktu muda, mesti kita akan cakap nak kriteria lelaki tinggi dan baik. Semua orang nak yang baik.

“Tapi sekarang, apa yang saya boleh katakan, saya mencari seorang lelaki yang ada kerjaya, boleh tampung saya sampai hari tua dan boleh membimbing saya di dunia dan akhirat. Itu sahaja,” katanya.


Zara Zya Mahu Lelaki Berkerjaya, Boleh Tampung Dirinya Sampai Tua 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo