Infotainment

Yasmin Hani Akui Belum Bersedia Dedah Status Perkahwinannya

Yasmin Hani Akui Belum Bersedia Dedah Status Perkahwinannya
Yasmin Hani Akui Belum Bersedia Dedah Status Perkahwinannya 1

Baru-baru ini, pelakon dan pengacara Yasmin Hani meluahkan rasa hati seperti membayangkan beratnya badai yang melanda perkahwinannya bersama suaminya, Shahrin Razali.

Yasmin Hani

Yasmin bagaimanapun sangat bersyukur kerana banyak pihak yang tidak henti-henti memberikan sokongan dan semangat terhadap dirinya pada waktu sukar ketika ini.

Banyak yang telah saya lalui sejak kebelakangan ini.

Ujar Yasmin lagi, dia sangat berterima kasih kepada semua orang yang sangat baik dengannya serta prihatin terhadap dirinya.

Terus senyum dan percaya keadaan akan jadi lebih baik. Insya-Allah.

Yasmin Hani

Sebelum ini, Yasmin atau nama sebenarnya Yasmin Hani Ismail Richardson telah mendedahkan dalam satu program hiburan di TV bahawa rumah tangganya bersama suami sedang dilanda masalah.

Menurut ibu kepada dua cahaya mata itu, dia masih berstatus isteri kepada bekas pemain drum kumpulan Blackrose itu dan hanya akan mendedahkan dengan lebih lanjut tentang status perkahwinan mereka apabila dirinya sudah bersedia.

Sekadar info, Yasmin Hani dan Shahrin Razali berkahwin pada tahun 2011 dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Noah Ismail Wong berusia 8 tahun dan Eissa Elzander Wong berumur 5 tahun.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


Yasmin Hani Akui Belum Bersedia Dedah Status Perkahwinannya 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo