Artikel Terkini

25,000 Sambal Nyet Khairulaming ‘Sold Out’ Tidak Sampai 24 Jam

25,000 Sambal Nyet Khairulaming ‘Sold Out’ Tidak Sampai 24 Jam
25,000 Sambal Nyet Khairulaming 'Sold Out' Tidak Sampai 24 Jam 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Sebut mengenai Khairul Aming pasti orang ramai cukup mengenalinya. Berjaya menjadi content creator serta memberi motivasi kepada orang ramai menerusi perkongsian mengenai bisnes beliau antara yang membuatkan beliau menjadi ikutan ramai.

Artikel Berkaitan:

Terkenal dengan produk Sambal Nyet yang sememangnya sinonim dengan penjualannya yang kerap sold out setiap kali dibuka jualan, Khairulaming pada hari ini sekali lagi telah mendedahkan sokongan orang ramai terhadap produk keluarannya.

Menerusi perkongsian di Instagram, Khairulaming telah memaklumkan akan membuka jualan Sambal Nyet pada hari bersempena tarikh 11.11 yang boleh didapatkan di Shopee.

25,000 Sambal Nyet Khairulaming 'Sold Out' Tidak Sampai 24 Jam 2

Dalam pada itu, apa yang lebih mengejutkan, jualan 25,000 unit Sambal Nyet sekali lagi sold out meskipun sudah ditawarkan dalam kuantiti banyak. Bukan itu sahaja, 25,000 unit Sambal Nyet laris terjual hanya dalam tempoh kurang daripada 24 jam sejak jualan dibuka.

Khairulaming juga turut mendedahkan jumlah nilai jualan pada hari ini sahaja iaitu sebanyak RM375,779.58 hanya menerusi sebuah produk sahaja. Beliau memaklumkan proses pengeposan Sambal Nyet bakal bermula Ahad ini memandangkan cuti umum di Kelantan pada hari esok.

Berdasarkan perkongsian, ramai yang kagum dengan bisnes yang dibangunkan Khairulaming serta strateginya dalam meraih jualan yang tinggi mencecah hampir setengah juta.

Tidak kurang juga yang memaklumkan masih belum dapat merasa Sambal Nyet kerana sering terlepas peluang untuk membuat tempahan kerana sering sold out berikutan jualannya yang laris.

25,000 Sambal Nyet Khairulaming 'Sold Out' Tidak Sampai 24 Jam 3
Sumber: instagram khairulaming
25,000 Sambal Nyet Khairulaming 'Sold Out' Tidak Sampai 24 Jam 4
Sumber: instagram khairulaming

Tahniah diucapkan buat Khairulaming. Semoga perkongsian ringkas daripada beliau bakal menyunting semangat buat para usahawan untuk di luar sana untuk terus berusaha sekaligus mencapai kejayaan dalam bisnes yang dibangunkan.


25,000 Sambal Nyet Khairulaming 'Sold Out' Tidak Sampai 24 Jam 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list