Artikel Terkini

A. Aida Jawab Spekulasi Bercinta Dengan Wak Doyok

A. Aida Jawab Spekulasi Bercinta Dengan Wak Doyok
A. Aida Jawab Spekulasi Bercinta Dengan Wak Doyok 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Baru-baru ini, Wak Doyok telah memuat naik gambarnya bersama Datuk A. Aida di Instagram ketika sambutan ulang tahun kelahirannya dengan hantaran restu. Lantaran gambar mesra tersebut, muncul spekulasi mengatakan mereka sedang bercinta.

Artikel Berkaitan:

Menerusi laporan, Aida mengatakan bahawa dia dan Wak Doyok adalah ‘BFF’ (Best Friend Forever) dan telah kenal bertahun-tahun. Malah, Aida turut menyifatkan Wak Doyok seorang yang penyayang dan kelakar selain berkerjaya serta bergaya.

“Kami tahu ramai tertanya-tanya sejauh mana hubungan, tapi apa yang boleh saya cakap doakan kami saja. Kalau ada jodoh, adalah,” kata Aida.

Menurut Aida, dia tidak terburu-buru untuk menamatkan zaman solo dan anak-anaknya turut memberi pesanan kepadanya agar mencari lelaki berkerjaya sebagai pasangan.

Tambahnya, dia sedia maklum mengenai kenyataan ibu kepada Wak Doyok yang sebelum ini mahukan menantu anak dara dan menolak wanita berstatus janda.


A. Aida Jawab Spekulasi Bercinta Dengan Wak Doyok 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list