Artikel Terkini

Ada Masalah ‘Fetish’ Kasut, Jurutera Ceroboh Tandas Wanita Dijel 7 Hari Dan Didenda

Ada Masalah ‘Fetish’ Kasut, Jurutera Ceroboh Tandas Wanita Dijel 7 Hari Dan Didenda
Ada Masalah ‘Fetish’ Kasut, Jurutera Ceroboh Tandas Wanita Dijel 7 Hari Dan Didenda 1

Manusia lakukan pelbagai perkara bagi memenuhi nafsu walaupun kadang-kadang perkara yang dilakukan tidak boleh diterima akal.

Itulah yang dilakukan oleh seorang lelaki yang mengakui dirinya menceroboh tandas wanita semata-mata untuk merakam kasut dan muka wanita dari atas.

Apabila ditanya oleh Majistret Nadia Othman mengapa lelaki itu bertindak sedemikian, tertuduh Lai Wah Onn, 26, menerangkan bahawa dia mempunyai masalah ‘fetish’ terhadap kasut wanita.

Ada Masalah ‘Fetish’ Kasut, Jurutera Ceroboh Tandas Wanita Dijel 7 Hari Dan Didenda 2

Gambar Hiasan

Pencerobohan terhadap tandas wanita dikemukakan di bawah Seksyen 447 Kanun Keseksaan di mana tertuduh boleh dipenjara maksimum selama enam bulan atau denda maksimum RM3,000 atau kedua-duanya sekali.

Selain itu, tertuduh juga dihadapkan dengan pertuduhan kedua di mana dia didakwa menyimpan bahan lucah iaitu video dan didakwa mengikut Seksyen 292 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum tiga tahun atau denda atau kedua-duanya.

Memetik laporan Kosmo, kesalahan itu dilakukan di tingkat 10 sebuah bangunan Jalan Sultan Ismail pada pukul 6.15 petang 30 Mei lalu.

Hakim menjatuhkan hukuman penjara tujuh hari dan denda RM2,000 bagi pertuduhan pertama dan bagi pertuduhan kedua jumlah penjara sama serta denda RM800.

Hukuman yang dijatuhkan dijalankan serentak dan sekiranya tertuduh gagal membayar denda dia boleh dipenjara lagi selama tiga bulan.

Semasa rayuan dijalankan, tertuduh diwakili peguam memohon hukuman denda kerana kesalahan kali pertama dan permintaan untuk meminta rawatan psikitri.

Majistret Nadia memberikan amaran supaya perbuatan tidak diulangi kerana masalah berkenaan dipandang serius oleh mahkamah.

Ada Masalah ‘Fetish’ Kasut, Jurutera Ceroboh Tandas Wanita Dijel 7 Hari Dan Didenda 3


4 bulan lalu

Lelaki Kurang Upaya Kantoi Curi Pakaian Dalam Pelajar Wanita Di Ampaian, Kelam Kabut Lari Bila Ditegur


Ada Masalah ‘Fetish’ Kasut, Jurutera Ceroboh Tandas Wanita Dijel 7 Hari Dan Didenda 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list