Artikel Terkini

Anak Kritikal & Ditidurkan, Ibu Kanak-Kanak ‘Termakan’ Dadah Rupanya Sedang Derita Kanser Payudara Tahap Lima

Anak Kritikal & Ditidurkan, Ibu Kanak-Kanak ‘Termakan’ Dadah Rupanya Sedang Derita Kanser Payudara Tahap Lima
Anak Kritikal & Ditidurkan, Ibu Kanak-Kanak ‘Termakan’ Dadah Rupanya Sedang Derita Kanser Payudara Tahap Lima 1

Kisah kanak-kanak empat tahun dari Kelantan yang kini dalam keadaan kritikal selepas dadah jenis Methampethamine dijumpai dalam badannya mendapat perhatian ramai warga Malaysia.

Susulan kes itu, bapa saudara mangsa berusia 30 tahun juga telah ditahan pihak polis bagi membantu siasatan.

Anak Kritikal & Ditidurkan, Ibu Kanak-Kanak ‘Termakan’ Dadah Rupanya Sedang Derita Kanser Payudara Tahap Lima 2


11 jam lalu

“Keadaannya Sangat Lemah” – Kanak-Kanak 4 Tahun Disumbat Dadah Terpaksa Ditidurkan

Ketika ditemu bual, ibu kanak-kanak lelaki itu berkata dia hanya berharap anaknya itu sedar meskipun akan ada kesan sampingan lain.

Saya hanya inginkan anak sedar sahaja, tidak mengapa kalau dia tidak boleh berjalan atau ada kesan lain, itu sahaja yang saya harapkan.”

Sudahlah sedang dalam kesedihan kerana anak lelakinya masih belum menunjukkan kesan positif dan telah ditidurkan, namun ternyata wanita berusia 36 tahun itu juga sebenarnya sedang menahan sakit.

Menurut laporan seorang wartawan, wanita terbabit kini sedang bergelut dengan masalah kesihatan kerana menghidap kanser payudara tahap lima.

Berdasarkan laporan terkini, siasatan polis mendapati mangsa berkemungkinan besar mengambil bahan larangan itu selepas menjumpainya di dalam kenderaan milik bapa saudara.

Pemangku Ketua Polis Kelantan, Datuk Muhamad Zaki Harun berkata mangsa mungkin ditinggalkan oleh suspek di dalam Proton Saga dinaiki mereka selepas mendapatkan bekalan dadah itu.

Kita percaya suspek mengambil bekalan dadah dengan membawa mangsa bersama dalam kenderaannya dan siasatan awal menunjukkan ada kemungkinan mangsa ditinggalkan dalam kereta dan ada lebihan dadah di dalamnya.”


Anak Kritikal & Ditidurkan, Ibu Kanak-Kanak ‘Termakan’ Dadah Rupanya Sedang Derita Kanser Payudara Tahap Lima 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list