Artikel Terkini

“Anak Saya Arrian Bukan Anak Luar Nikah, Tolonglah!” – Fatin Afeefa

“Anak Saya Arrian Bukan Anak Luar Nikah, Tolonglah!” – Fatin Afeefa
“Anak Saya Arrian Bukan Anak Luar Nikah, Tolonglah!” – Fatin Afeefa 1

Baru-baru ini, dunia hiburan tempatan dihidangkan dengan aksi pertelingkahan media sosial antara pelakon Fatin Afeefa dan juga bekas suaminya, Adam Shahz di Instagram.

Fatin Afeefa pada mulanya dituduh mengabaikan anak-anak kerana berlibur di kelab malam bersama lelaki dan Adam Shahz pula didakwa tidak pernah melunaskan nafkah anak-anak semenjak 4 tahun yang lalu.

Malah, wujud pula dakwaan yang mengatakan anak pertama Fatin Afeefa, Arrian adalah anak luar nikah.

Tertekan dengan keadaan itu, Fatin tampil menjelaskan apa yang terjadi antara dia dan Adam serta status anak pertamanya itu di Live TikTok, semalam.

Kata Fatin, dia tidak pernah menghalang Adam untuk berjumpa dengan anak-anak dan tak pernah memburukkan Adam sebagai bapa mereka.

Anak saya, Arrian, bukan anak luar nikah, tolonglah! Melampau. Hanya kerana awak tak nak saya berkahwin, awak buat macam ni kepada saya, melampau.

Tambahnya, dia tidak takut hak penjagaan anak-anaknya dirampas Adam kerana yakin dirinya lebih mampu membesarkan mereka.

Saya dah penat. Saya dah tak larat. Dah lima tahun. Saya dah move on.

Dia dalam pada itu berkata bahawa dirinya bersedia disaman bekas suaminya itu dan telah menyediakan semua dokumen jika perlu.

“Peguam saya dah sedia, kami ada semua dokumen. Saya sudah lebih dari bersedia cuma saya nak awak (Adam) keluarkan duit dulu sebab saya dah penat nak keluarkan duit saya dulu” ujarnya panjang lebar.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Fatin Afeefa Adam Shahz


1 hari lalu

Buat Hantaran Fitnah Di IG, Fatin Afeefa Dedah Bekas Suami Kuat Menipu, – “Move On Lah, 5 Tahun Dah”


“Anak Saya Arrian Bukan Anak Luar Nikah, Tolonglah!” – Fatin Afeefa 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list