Artikel Terkini

Anthony Loke Arah Malindo Air Mohon Maaf Selepas ‘Flight Delay’ 8 Jam Tanpa Notis

Anthony Loke Arah Malindo Air Mohon Maaf Selepas ‘Flight Delay’ 8 Jam Tanpa Notis
Anthony Loke Arah Malindo Air Mohon Maaf Selepas 'Flight Delay' 8 Jam Tanpa Notis 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Menteri Pengankutan Anthony Loke Siew Fook telah mengarahkan syarikat penerbangan Malindo Air agar memohon maaf kepada penumpang yang terkesan akibat penangguhan perjalanan yang berlaku baru-baru ini.

Artikel Berkaitan:

Dalam ciapan balas yang dimuat naik di laman Twitter, Anthony Loke berkata bahawa beliau telah berhubung dengan syarikat penerbangan Malindo Air dan meminta mereka menghubungai semua pelanggan yang terkesan.

“Salam Saudara Firdaus, saya dah hubungi pengurusan @malindoair ..mereka akan hubungi semua penumpang yang terjejas untuk memohon maaf dan mengambil tanggungjawab,” katanya dalam ciapan tersebut.

Anthony Loke Arah Malindo Air Mohon Maaf Selepas 'Flight Delay' 8 Jam Tanpa Notis 2

Sebelum ini, tular video rungutan pelanggan Malindo Air yang mendakwa syarikat penerbangan tersebut gagal menjaga kebajikan pelanggan selepas penerbangan mereka tertangguh selama 8 jam.

“YB please do somethinglah to Malaysia punya airline operator. @malindoair tak ada hati perut ke nak maklumkan kepada pelanggan hantar blanket atau neck pillow at least. Delayed dari jam 11 ke 6 pagi dalam airport sejuk macam ni? Tolonglah elok sikit,” tulis salah seorang pengguna terkesan, Mohd Firdaus Jailan.


Anthony Loke Arah Malindo Air Mohon Maaf Selepas 'Flight Delay' 8 Jam Tanpa Notis 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list