Artikel Terkini

‘Army Too Much’ – Peminat Doa Dijodohkan Ahli Kumpulan BTS Sambil ‘Tayang’ Gambar Di Hadapan Kaabah

‘Army Too Much’ – Peminat Doa Dijodohkan Ahli Kumpulan BTS Sambil ‘Tayang’ Gambar Di Hadapan Kaabah
'Army Too Much' - Peminat Doa Dijodohkan Ahli Kumpulan BTS Sambil 'Tayang' Gambar Di Hadapan Kaabah 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Tular sebuah video di akaun TikTok @naaxminsgv memaparkan seorang individu didakwa berdoa di tanah suci Mekah agar dijodohkan dengan panyanyi K-pop yang sekaligus menjadi bualan netizen di luar sana.

Artikel Berkaitan:

Video media sosial TikTok tersebut dimuat naik semula di akaun Twitter dan menjadi viral kerana gadis itu menunjukkan telah menyunting fotonya bersama penyanyi K-pop terkenal itu sambil berdoa di hadapan Kaabah.

@naaxminsgv

🤍🤍#yoongi #suga

♬ original sound – 𓆩♡𓆪

'Army Too Much' - Peminat Doa Dijodohkan Ahli Kumpulan BTS Sambil 'Tayang' Gambar Di Hadapan Kaabah 2

Ramai netizen memberi komen mengenai gambar tersebut kerana tidak menghormati tanah suci Mekah dan menganggapnya sebagai sebuah perkelakuan yang sia-sia sahaja.

Netizen mengkritik perkara yang dilakukan adalah ‘too much’ dan menganggap gadis itu melepaskan peluang untuk berdoa serta melakukan benda yang lebih mendatangkan manfaat dan kebaikan.

“Kalau kita islam kita boleh fikir mana betul mana salah kan? Tolonglah tak rasa berdosa ke dengan Allah? Fikir-fikir lah, saya pun stan juga tapi tak ada sampai terfikir nak buat macam ni, bukan nak tunjuk baik atau sebaliknya, yang saya pesan and tegur ni untuk peringatan diri saya juga,” kata seorang pengguna Twitter di ruangan komen tersebut.

Walau bagaimanapun, segelintir netizen menyokong perbuatan gadis itu dengan mengatakan gadis itu hanya berdoa tentang keinginannya dan hanya Allah yang mengetahui niatnya.


'Army Too Much' - Peminat Doa Dijodohkan Ahli Kumpulan BTS Sambil 'Tayang' Gambar Di Hadapan Kaabah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list