Artikel Terkini

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi
Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 1

Ingin membina sebuah rumah diatas tanah kosong bukan satu perkara mudah. Pelbagai faktor perlu diambil kira. Pemilik rumah ini tidak mempunyai bajet yang besar tetapi ia bijak merancang. Bajet sekitar RM60k untuk kediaman Moden bersaiz 90 meter persegi ini.

Kediaman yang sempurna tidak semestinya bergantung pada saiz nya yang besar mahupun penggunaan bahan binaan serta perabot yang mahal. Tetapi cukup sekadar memenuhi keperluan pemilik dan juga selesa didiami.

Rumah moden yang terletak di negara Thailand ini dilengkapi dengan 2 bilik tidur, 2 bilik air, ruang tamu dan dapur. Dengan keluasan lebih kurang 90 meter persegi, kediaman ini kelihatan cukup selesa dan lengkap serba-serbi.

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 2

IKLAN

Pemilihan rona kelabu untuk bahagian luar menjadikan rumah ini lebih moden dan trendy. Segala kemasan telah dibuat dengan teliti dan memenuhi citarasa pemilik.

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 4 Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 6 Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 8 Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 10

IKLAN

Walaupun ruang didalam masih belum di tatarias dengan sebarang perabot, rumah ini tetap nampak selesa dan sempurna.

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 12 Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 14 Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 16 Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 18 Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 20 Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 22

IKLAN

Sumber : esanlumsing.com

Bila baru masuk rumah pastinya nak tukar perabot lama kan. IMPIANA nak kongsikan harga katil berjenama GETHA yang eksklusif tawaran ISTIMEWA. Bagi yang inginkan katil ini boleh KLIK DI SINI untuk pembelian.

Artikel Berikutnya: Lampu Gantung Beri Suasana Indah Di Meja Makan

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo