Artikel Terkini

Baju Seksi Syafinaz Selamat Ditegur Netizen

Baju Seksi Syafinaz Selamat Ditegur Netizen
Baju Seksi Syafinaz Selamat Ditegur Netizen 1

Malam tadi berlangsungnya konsert suku akhir Gegar Vaganza musim kesembilan (GV9) menyaksikan perjalanan Asheed Def Gab C terhenti apabila diumum sebagai peserta yang tersingkir.

Apa yang turut menjadi perhatian ramai adalah penampilan juri tetap GV9 iaitu Datuk Shafinaz Selamat menimbulkan rasa kurang senang netizen yang berpentapan pakaiannya itu tidak sesuai apatah lagi program itu untuk tontonan umum.

BACA: Syafinaz Selamat Terima Gelaran Datuk

Pada konsert tersebut, Syafinaz dilihat memakai busana hitam dengan material kain net seolah menampakkan bahagian dada dan lengannya berserta korset.

Menerusi laman Twitter, rata-rata netizen berpendapat pakaian yang digayakan penyanyi itu tidak sesuai serta bertanyakan adakah tiada siapa yang menegur baju Syafinaz itu yang dilihat agak seksi.

Dalam pada itu, ada netizen mengatakan mereka yang malu melihat pakaian Syafinaz itu serta mendakwa baju yang dipakainya itu seolah meminta untuk dikecam.

Baju Seksi Syafinaz Selamat Ditegur Netizen 2


Baju Seksi Syafinaz Selamat Ditegur Netizen 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list