Infotainment

Bront Palarae Kongsi Pengalaman & Cabaran Berlakon Filem Proksi

Bront Palarae Kongsi Pengalaman & Cabaran Berlakon Filem Proksi
Bront Palarae Kongsi Pengalaman & Cabaran Berlakon Filem Proksi 1

Pelakon dan penerbit terkenal, Bront Palarae baru-baru ini berkongsi cabaran yang dilalui ketika menjayakan watak dalam filem terbaru lakonannya iaitu Proksi.

Bront Palarae


5 bulan lalu

“Tak Perlu Jam Rolex, Kereta Vellfire Dan Rombongan Untuk Bantu Rakyat” – Bront Palarae

Menurut Bront, antara cabaran yang dilaluinya adalah apabila dia perlu memakai pakaian tebal atau sweater dalam cuaca tropika yang panas.

Ada beberapa tempat yang kurang kondusif, walaupun panas tapi kena buat-buat macam sejuk sikit lah.

Bagaimanapun, Bront akui yang itu bukanlah satu perkara yang sangat mencabar kerana ianya sudah menjadi asam garam seorang anak seni.

Bront turut mendedahkan bahawa pengalaman yang paling mencabar baginya ketika menjayakan Proksi adalah ketika menjalani penggambaran di Bangkok, Thailand.

Ianya mencabar kerana memerlukan koordinasi dari pelbagai pihak di Malaysia serta di Thailand selain lokasi yang mereka pergi juga bukanlah tempat pelancongan biasa.

Bront Palarae

Perkara itu lah yang sangat mencabar, nak masuk ke tempat-tempat itu pun mencabar. Bukan sebagai pelakon, tetapi sebagai sebahagian daripada pihak produksi keseluruhan yang menjayakan filem ini.

Ujar Bront lagi, visa pengarah dan pihak produksi telah membawa mereka ke kawasan tempatan yang memaparkan konsep sudut gelap dan ruang yang tidak pernah diterokai oleh file Malaysia mahupun filem luar.

Sekadar info, filem Proksi telah menjengah ke pawagam di rumah anda menerusi saluran Astro First bermula 18 November 2021 yang turut menampilkan lakonan hebat Allahyarham Ashraf Sinclair, Datuk Rosyam Nor, Faizal Hussein dan ramai lagi.


Bront Palarae Kongsi Pengalaman & Cabaran Berlakon Filem Proksi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list