Infotainment

Caprice Nak Ajar Anak Tiri Cakap Bahasa Inggeris, Perancis

Caprice Nak Ajar Anak Tiri Cakap Bahasa Inggeris, Perancis
Caprice Nak Ajar Anak Tiri Cakap Bahasa Inggeris, Perancis 1

Selepas 40 hari menyepi, penyanyi rap sensasi Caprice kembali aktif di Instagram selepas bergelar suami kepada Farra Inalis semalam.

Menerusi satu perkongsian terbaru pagi tadi, Caprice turut memuat naik gambar isteri serta anak tirinya buat tatapan para peminat.

BACA: Caprice Bergelar Suami, Pilih Ibu Tunggal Anak Satu

Bersedia menggalas tanggungjawab sebagai bapa, Caprice berkata dia akan mengajar anak tirinya, Aleesya Sofea itu berbahasa Inggeris dan Perancis.

“Selamat pagi, gang dah kahwin komen di bawah. Saya akan ajar dia (anak tiri) bahasa Inggeris dan Perancis. Shushu,” tulisnya.

Perkongsian Caprice itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang tidak melepaskan peluang untuk mengucapkan tahniah serta mendoakan rumah tangga penyanyi itu kekal bahagia.

Semalam, Caprice mengejutkan ramai apabila selamat bernikah dengan wanita pilihan hati Farra Inalis, yang juga merupakan ibu tunggal anak satu berasal dari Kelantan.


Caprice Nak Ajar Anak Tiri Cakap Bahasa Inggeris, Perancis 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list