Infotainment

Cerita Kisah Dalam Kain & Onani, Netizen Rasa Jijik Dengan Suhaimi Saad

Cerita Kisah Dalam Kain & Onani, Netizen Rasa Jijik Dengan Suhaimi Saad
Cerita Kisah Dalam Kain & Onani, Netizen Rasa Jijik Dengan Suhaimi Saad 1

Sebut sahaja nama Suhaimi Saad, pasti ramai tahu ada sahaja kontroversi terpalit bekas penyanyi nasyid itu lebih-lebih lagi mengenai pendiriannya menolak vaksin Covid-19.

Terbaru, Suhaimi seolah sengaja mencetus kontroversi apabila dia menjawab pertanyaan peribadi daripada netizen di mesej Facebook tentang isu kuat beronani.

BACA: Suhaimi Saad Syukur Bebas Keluar Masuk Kedai Walau Tak Vaksin

Pertanyaan netizen itu dilayan Suhaimi dengan menjawab kerana lelaki itu kuat nafsu, kuat melayan video lucah, isteri tidak pandai melayan, tidak mempunyai isteri dan tidak berani menambah isteri.

Cerita Kisah Dalam Kain & Onani, Netizen Rasa Jijik Dengan Suhaimi Saad 2

 

Suhaimi turut menjelaskan bahawa melayan suami itu merupakan suatu ibadah. Di akhir jawapan itu juga Suhaimi turut mengatakan “Hobi SS adalah beribadah” sambil ditambah emoji ketawa.

Perkongsian Suhaimi itu menimbulkan rasa kurang senang netizen turut jijik dengan penyanyi itu apabila bercerita mengenai hal dalam kain.

“Jijik ya. Bodoh tak cerita hal dalam kain macam tu? Hebat macam mana pun kalau muka macam kambing, kepam tak mandi 20 tahun, hilang selera please. Sama busuk je laki bini,”  tulis seorang netizen.

Tidak kurang juga ada yang mengatakan imaginasi Suhaimi pelik. Malah, ada yang mempersoalkan isterinya, Ina Naim yang tidak pernah bersuara terhadap hal-hal kontroversi dicetuskan suaminya itu.


Cerita Kisah Dalam Kain & Onani, Netizen Rasa Jijik Dengan Suhaimi Saad 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list