Artikel Terkini

Chromecast With Google TV Ketiga Sedang Dibangunkan

Chromecast With Google TV Ketiga Sedang Dibangunkan
Chromecast With Google TV Ketiga Sedang Dibangunkan 1

Chromecast with Google TV adalah antara dongel televisyen pintar terbaik. September tahun lepas, Google melancarkan versi mampu milik, iaitu Chromecast with Google TV HD dengan Android 12 terus keluar kotak.

Kini, tidak sampai beberapa bulan pun – Google dilaporkan sudah dalam proses membangunkan model ketiga bagi dongel ini. Perkara ini ditemui oleh pihak 9to5Google melalui aplikasi Google Home di bawah program percubaan, di mana ada produk Chromecast dengan kod nama YTC (Model pertama YTV, kedua adalah YTB).

Produk ini dikatakan adalah model mercu Chromecast with Google TV dengan spesifikasi lebih berkuasa. Tiada sebarang maklumat lagi buat masa ini, tetapi dengan lebih banyak pesaing mula menjadi pencabar pada harga lebih mampu milik – kami di Amanz mengharapkan produk ketiga ini akan mempunyai ciri seakan Mecool KM7 Plus dengan port LAN dan USB-A.

Chromecast With Google TV Ketiga Sedang Dibangunkan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list