Artikel Terkini

Dalam Proses Baiki Hubungan, Rizky Dan Lesti Kembali Tinggal Serumah

Dalam Proses Baiki Hubungan, Rizky Dan Lesti Kembali Tinggal Serumah
Dalam Proses Baiki Hubungan, Rizky Dan Lesti Kembali Tinggal Serumah 1

Sebelum ini kecoh tentang isu rumah tangga sepasang selebriti dari Indonesia, Lesti Kejora dan suami Rizky Billar yang dikatakan telah melakukan keganasan rumah tangga.

Walau bagaimanapun, Lesti difahamkan telah menarik semula laporan yang dilakukan ke atas suami dan kini keduanya didakwa telah kembali tinggal serumah.

Rizky juga mengesahkan perkara tersebut ketika ditemui di balai polis dan peguam kepada pelakon itu menyokong kenyataan berkenaan dengan memberitahu bahawa pasangan itu dalam proses memulihkan kemelut rumah tangga yang dihadapi.

Terkini, muncul satu video yang dimuat naik di TikTok menunjukkan Rizky dan Lesti yang kelihatan mesra bersama.

Namun begitu, video viral berikut mendapat reaksi bercampur baur daripada netizen yang menganggap Rizky tidak berubah sepenuhnya manakala ada juga segelintir netizen mendoakan yang terbaik bagi pasangan selebriti itu.

Dalam Proses Baiki Hubungan, Rizky Dan Lesti Kembali Tinggal Serumah 2 Dalam Proses Baiki Hubungan, Rizky Dan Lesti Kembali Tinggal Serumah 3

Sekadar info, Rizky sebelum ini didakwa melakukan keganasan rumah tangga ke atas isterinya dengan tindakan mencekik dan menghempas Lesti ke lantai tandas.

Dalam Proses Baiki Hubungan, Rizky Dan Lesti Kembali Tinggal Serumah 4


2 hari lalu

“Seindonesia Kena Prank” – Lesti Kejora Dilabel ‘Perempuan B*doh’ Pertahankan Suami ‘Kaki Pukul’


Dalam Proses Baiki Hubungan, Rizky Dan Lesti Kembali Tinggal Serumah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list