Artikel Terkini

Demam Piala Dunia Telah Bermula, Jom Meriahkan GOAL-DEN Week Di Gamuda Gardens!

Demam Piala Dunia Telah Bermula, Jom Meriahkan GOAL-DEN Week Di Gamuda Gardens!
Demam Piala Dunia Telah Bermula, Jom Meriahkan GOAL-DEN Week Di Gamuda Gardens! 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Piala Dunia 2022 sudah pun bermula 20 November lalu dan kemeriahan kejohanan 4 tahun sekali ini pastinya terasa di mana-mana sahaja anda berada.

Artikel Berkaitan:

Bagi menyemarakkan lagi semangat Piala Dunia ini, satu karnival hebat, GOAL-DEN Week akan berlangsung di Gamuda Gardens yang pastinya pelbagai aktiviti menarik telah disediakan untuk anda sekeluarga sertai di sana nanti.

Banyak betul aktiviti menarik yang akan berlangsung di sana nanti antaranya tayangan perlawanan Piala Dunia di skrin besar, VR Football untuk anda main bola sepak secara maya, aktiviti Footgolf yang fun dan banyak lagi!

Demam Piala Dunia Telah Bermula, Jom Meriahkan GOAL-DEN Week Di Gamuda Gardens! 2
Macam-macam ada di GOAL-DEN Week @ Gamuda Gardens!

Seni arca bola sepak setinggi 8 kaki!

Arca setinggi 8 kaki dengan bendera negara-negara yang bertanding di Piala Dunia akan menjadi centerpiece di karnival ini nanti.

Di sinilah juga tempat untuk anda bergambar bersama-sama keluarga nanti. Barulah ada kenangan Piala Dunia 2022 nak dikenang sama-sama nanti!

World Cup Live Screening

Demam Piala Dunia Telah Bermula, Jom Meriahkan GOAL-DEN Week Di Gamuda Gardens! 3
Kredit Gambar: Sewaktu

Tak tahu nak tengok siaran langsung Piala Dunia di mana? Tidak perlu risau kerana ada boleh bawa keluarga untuk sama-sama tonton live screening di sini! Tempat pun selesa dan luas.

Boleh jerit sekuat hati bila pasukan kegemaran anda jaringkan gol nanti. Tayangan live screening ini akan berlangsung pada jam 11 malam sehingga 1 pagi.

Target Shootout & Footgolf

Untuk anda yang mempunyai bakat bermain bola sepak, inilah masanya untuk anda serlahkan bakat anda. Antara aktiviti menarik untuk kaki bola cuba dan mana tahu, anda boleh menang hadiah yang akan ditawarkan nanti.

VR Football

Yang ini pasti akan jadi antara aktiviti paling mahu dicuba oleh anak-anak. Di sini anak-anak anda boleh bermain VR Football, sesuatu yang jarang-jarang ada di Malaysia tetapi ada di Gamuda Gardens untuk dimainkan sepanjang GOAL-DEN Week!

Pelbagai vendor makanan dan minuman seperti Five Points, Chic & Co, Texas Chicken, Tealive dan Coca-Cola turut akan meriahkan GOAL-DEN Week ini nanti. Dah penat main bola, dapat minum air Tealive atau Coke memang best!

Vendor lain seperti Me & You Perfume, Bau, Wati Global, Gooble & Bits, DECATHLON dan banyak lagi akan turut dibuka untuk anda beli barangan dengan promosi menarik sempena Piala Dunia 2022 ini.

BONUS: Funky Fest Dance Competition turut berlangsung pada 17 & 18 Disember 2022!

Selain kemeriahan Piala Dunia, Funky Fest Dance Competition juga bakal berlangsung pada tarikh 17 & 18 Disember di mana pengunjung turut dapat melihat pertandingan tarian oleh penari berbakat dari seluruh Malaysia!

Funky Fest Dance Competition akan menampilkan battle 1 vs 1 dan secara berkumpulan di mana individu dan kumpulan ini akan bersaing antara satu sama yang lain untuk bergelar juara! Jika anda peminat genre hip hop dan K-Pop terutamanya, jemput hadir awal supaya tidak terlepas peluang menonton battle yang pastinya meriah dan sengit!

Jadi lock tarikh hujung minggu anda (10 & 11 dan 17 & 18 Disember 2022) dan join the fun di Gamuda Gardens bermula jam 12 tengah hari. Memang rugi jika peminat bola tegar tidak sampai ke sini nanti. Jumpa anda di sana!


Demam Piala Dunia Telah Bermula, Jom Meriahkan GOAL-DEN Week Di Gamuda Gardens! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list