Artikel Terkini

Didakwa Bercerai, Puteri Sarah Tegas Status Masih Suami Isteri

Didakwa Bercerai, Puteri Sarah Tegas Status Masih Suami Isteri
Didakwa Bercerai, Puteri Sarah Tegas Status Masih Suami Isteri 1

Bulan lalu, hangat diperkatakan apabila pelakon Puteri Sarah mendedahkan rumah tangganya diganggu orang ketiga.

Terbaru, perkongsian Puteri Sarah di Insta Story menjadi perhatian apabila memuat naik mesej diterima seorang individu.

BACA: “Dua Peguam Akan Datang Kepada Anda, Mana Mau Lari” – Puteri Sarah

Didakwa Bercerai, Puteri Sarah Tegas Status Masih Suami Isteri 2

Menerusi mesej itu, individu berkenaan menyatakan pihak ketiga mendakwa pasangan itu akan bercerai selepas pelakon itu balik dari menunaikan ibadah umrah pada Mei lalu.

Memetik Oh Bulan!, Puteri Sarah menafikan dakwaan tersebut serta menegaskan dia dan Syamsul Yusof masih lagi suami isteri.

“Status kami masih suami isteri. Sebenarnya, malas nak komen banyak tapi kalau ini rancangan pihak ketiga, semoga berjaya la.

“Memang dari dulu sakan dia bercerita itu ini. Tak taulah apa rancangan pihak sana bercerita menyampaikan dekat orang ramai,” kataya.

Dalam pada itu, Puteri Sarah berkata suaminya masih melaksanakan tanggungjawab serta tidak mengabaikan nafkah serta dan kerap berjumpa dengan anak-anak.

“Nafkah anak-anak macam biasa memang tak pernah abai. Syamsul ada datang jumpa selalu. Okey saja tak ada masalah,” katanya.

Sementara itu, Puteri Sarah mengatakan dia sudah melantik peguam, Datuk Akberdin dari Tetuan Akberdin & Co untuk mengambil tindakan undang-undang berkaitan kes tersebut.

Terdahulu, Puteri Sarah mendedahkan rumah tangganya diganggu orang ketiga iaitu Ira Kaza yang juga anak kepada pelakon veteran Kazar sejak tiga tahun lalu.


Didakwa Bercerai, Puteri Sarah Tegas Status Masih Suami Isteri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list