Artikel Terkini

Dituduh Sengaja Tayang Anu Di Media Sosial, Raja Atiq Bengang Individu Dakwa Dirinya ‘Gay’

Dituduh Sengaja Tayang Anu Di Media Sosial, Raja Atiq Bengang Individu Dakwa Dirinya ‘Gay’
Dituduh Sengaja Tayang Anu Di Media Sosial, Raja Atiq Bengang Individu Dakwa Dirinya ‘Gay’ 1

Dituduh Sengaja Tayang Anu Di Media Sosial, Raja Atiq Bengang Individu Dakwa Dirinya ‘Gay’

Di Instagram Story, pelakon, Atiq Azman meluahkan rasa bengang apabila seorang individu lelaki mendakwa dirinya tidak ‘lurus’ gara-gara muat naik video di media sosial baru-baru ini.

Acah straight?

Dituduh Sengaja Tayang Anu Di Media Sosial, Raja Atiq Bengang Individu Dakwa Dirinya ‘Gay’ 3

Atiq dilihat memuat naik beberapa tangkap layar yang memaparkan kenyataan individu tersebut yang mendakwa dirinya seorang yang ‘songsang’. Berikutan daripada kenyataan tersebut, Atiq tampil bersuara dan memberitahu dia seorang yang lurus malah meminta individu tersebut mencerminkan dahulu dirinya sebelum membuat andaian.

Okay bro nak perhatian eh, okay aku bagi, sekarang ni bro terasa ke bro? Berapa ramai viewers story kau? sebelum viral sana, meh sini aku nak cakap, siapa makan cili je bro terasa pedas dia. Alhamdulilah aku straight, tak ada nak cakap ala biasa la yang menentang cakap macam ni la gay no point bro kau cakap, ke kau yang termasuk golongan support LGBT dekat Malaysia ni bro.

Sebelum nak kata orang, cermin dulu bro, ke nak cermin? Ada kat rumah ni ha, tak pun dekat Arab tu tempat baru besar gedabak cermin, tengok-tengok kat sikit diri tu, takut gigi dalam takde. Ada hati nak mengata. Sedih.

Tolak golongan yang tidak lurus

Dituduh Sengaja Tayang Anu Di Media Sosial, Raja Atiq Bengang Individu Dakwa Dirinya ‘Gay’ 4

Di samping itu, Atiq turut menegaskan bahawa dia akan menolak sekerasnya individu yang bersifat tidak lurus.

Sekali lagi aku nak cakap kepada kaum lelaki, yang member family semua tolak tepi la, yang fanss especially, tak kisah kau support orang, Atiq sangat terharu & berterima kasih sangat-sangat. Tetapi bila kau nak comment, nak nilai orang dari atas sampai bawah, yang terlampau kemaruk sangat dengan sifat tak lurus kau, aku tolak siap-siap, aku pijak siap-siap! Ingat bro siapa makan cili je rasa pedas yang lain relax ,puak-puak dorang je Atiq tuju.

Tidak henti di situ, individu berkenaan turut melakukan provokasi terhadap Atiq selepas pelakon tersebut memuat naik foto dan media sosialnya kepada umum.

Sumber: Atiq Azman


Dituduh Sengaja Tayang Anu Di Media Sosial, Raja Atiq Bengang Individu Dakwa Dirinya ‘Gay’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list