Artikel Terkini

DSV Tak Kisah Cik B Potong Rambut Macam Lelaki

DSV Tak Kisah Cik B Potong Rambut Macam Lelaki
DSV Tak Kisah Cik B Potong Rambut Macam Lelaki 1

Baru-baru ini, penampilan terbaru anak kepada usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida iaitu Cik B menjadi perhatian ramai apabila dilihat tampil berambut seperti seorang lelaki.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Vida berkata dia tidak kisah Cik B tampil dengan imej sedemikian serta mahu anaknya itu meneroka ketika berada di zaman remaja serta melakukan apa yang disukainya.

BACA: “Ayah Tak Pernah Ada Untuk Saya” – Cik B

“Bagi masa untuk Cik B, biar dia buat apa yang dia suka, explore zaman kanak-kanak remaja,” tulisnya.

Menurut Vida, zaman remaja Cik B tidak sama seperti mereka seusianya kerana dia sudah diberi tanggungjawab menguruskan perniagaan Salmon Skin Salted Egg.

“Cik B membesar tak sama macam orang lain .Saya dah bagi dia handle business Salmon Skin Salted egg,” tulisnya,

Perkongsian Vida itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang bersetuju dengan pendapat usahawan itu yang memberi anaknya menikmati zaman muda namun masih dalam pantauan.

Bagaimanapun, seperti sudah dijangka ada segelintir netizen mengkritik usahawan itu yang membiarkan Cik B meniru gaya rambut lelaki.

DSV Tak Kisah Cik B Potong Rambut Macam Lelaki 2 DSV Tak Kisah Cik B Potong Rambut Macam Lelaki 3 DSV Tak Kisah Cik B Potong Rambut Macam Lelaki 4 DSV Tak Kisah Cik B Potong Rambut Macam Lelaki 5


DSV Tak Kisah Cik B Potong Rambut Macam Lelaki 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list