Artikel Terkini

Ejen Hartanah Kuala Lumpur – Aidilfitri Awaludin

Ejen Hartanah Kuala Lumpur – Aidilfitri Awaludin
Ejen Hartanah Kuala Lumpur – Aidilfitri Awaludin 1

Adakah Anda Mencari Ejen Hartanah Bagi Urusan Jual Beli Atau Sewa Rumah Anda? Jika Ya, Anda Telah Datang Ke Tempat Yang Betul!

 

Mengenai Saya

ejen hartanah aidilfitri

Saya Aidilfitri Bin Awaludin, seorang ejen hartanah berdaftar di bawah naungan agensi CBD Properties Sdn. Bhd. dengan nombor pendaftaran REN 27158. Kepakaran saya adalah menguruskan pembelian, jualan dan sewaan hartanah sekitar Kuala Lumpur. Keutamaan saya adalah memastikan objektif klien saya tercapai dan berpuas hati dengan servis yang saya berikan. Inshaallah, dengan kepakaran dan pengalaman yang ada, saya akan membantu anda sebaik mungkin.

 

Kenapa Anda Mesti Lantik Saya Untuk Menguruskan Jualan, Sewaan & Pembelian Hartanah Anda?

Ejen Hartanah Berdaftar

Ejen Hartanah Kuala Lumpur – Aidilfitri Awaludin 2

Saya adalah ejen hartanah berdaftar dengan nombor pendaftaran REN 27158. Setiap urusan yang dibuat adalah dipantau oleh Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Semua urusan dan prosedur yang dijalankan adalah mengikut undang – undang yang ditetapkan.

Ejen Hartanah Profesional & Berpengalaman

Ejen Hartanah Kuala Lumpur – Aidilfitri Awaludin

Semua urusan yang dijalankan secara profesional mengikut prosedur yang telah ditetapkan. Saya juga mempunyai pengalaman hampir 5 tahun dalam menguruskan urusan jual, beli dan sewa hartanah. Dengan pengalaman serta kepakaran yang ada, saya akan pastikan urusan jual, beli dan sewa hartanah anda berjalan dengan lancar.

 

Servis Saya

Semakan & Analisa Market Value Hartanah

Ejen Hartanah Kuala Lumpur – Aidilfitri Awaludin 3

Sebagai ejen hartanah berdaftar, adalah menjadi tanggungjawab saya membuat semakan market value hartanah anda. Terdapat dua metrik penting dalam membuat analisa market value hartanah anda iaitu harga jualan semasa oleh pemilik rumah untuk hartanah yang sama dan jumlah pinjaman bank maksimum yang dibenarkan oleh pihak bank.

 

Khidmat Nasihat Dari Ejen Hartanah

konsultasi ejen hartanah

Adakah anda mempunyai sebarang kemusykilan dalam proses jual, beli dan sewa hartanah? Jika betul maka saya akan memberikan khidmat nasihat yang terbaik untuk anda dan memastikan anda betul-betul faham proses jual, beli dan sewa hartanah.

Servis Pengiklanan

Ejen Hartanah Kuala Lumpur – Aidilfitri Awaludin 4

Anda mempunyai hartanah untuk dijual atau disewa tetapi tiada masa untuk menguruskannya? Jangan risau, saya sedia membantu anda. Sebagai ejen hartanah profesional, saya akan membuat iklan untuk mencari pembeli/penyewa hartanah anda di pelbagai platform seperti Facebook Ads, Google Ads, Mudah.my, Property Guru, IProperty dan lain-lain. Saya akan pastikan anda mendapat penyewa/pembeli yang berkualiti serta dalam tempoh yang singkat.

 

Khidmat Guaman & Perbankan Hartanah

Ejen Hartanah Kuala Lumpur – Aidilfitri Awaludin 5

Saya mempunyai networking yang baik dengan pegawai bank dan peguam yang mahir dalam urusan perbankan dan guaman hartanah. Ini dalah penting supaya segala urusan jual, beli dan sewa hartanah anda berjalan dengan lancar. Anda boleh menghubungi saya sekiranya ingin mendapatkan khidmat nasihat atau memerlukan perkhidmatan guaman dan perbankan hartanah.

Dapatkan Khidmat Nasihat Oleh Ejen Hartanah Sekarang

Anda bercadang untuk membeli, menyewa atau menjual hartanah namun ada kemusykilan? Atau anda mempunyai soalan berikut;

  1. Nak tahu proses jual beli hartanah A-Z.
  2. Nak semak kelayakan beli rumah.
  3. Nak semak market value hartanah.
  4. Nak tahu dokumen apa yang diperlukan untuk jual atau beli hartanah?

Jika ya, saya sedia membantu anda. Hubungi saya di 011 1234 2044 atau anda boleh klik pada gambar di bawah untuk terus Whatsapp saya.

Whatsapp


Ejen Hartanah Kuala Lumpur – Aidilfitri Awaludin 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list