Artikel Terkini

Elfira Loy Rindu Nak Solat Dengan Khusyuk

Elfira Loy Rindu Nak Solat Dengan Khusyuk
Elfira Loy Rindu Nak Solat Dengan Khusyuk 1

Pelakon Elfira Loy mengakui rindu untuk menunaikan solat dengan penuh khusyuk sejak bergelar ibu.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Elfira berkata dia seolah sukar untuk menumpukan perhatian ketika solat kerana memikirkan ragam dan keselamatan anak-anaknya.

BACA: Kongsi Pengalaman Bersalin Anak Kedua, Netizen Kagum Elfira Loy Dilihat Tenang

Benda paling i rindu sekali nak buat after being a mom ni actually solat dengan khusyuk. Of course ramai kata solat je, biar je diorang main or nangis.

Tapi kalau dah rakaat kedua macam ni (rujuk gambar anaknya), takut rakaat keempat sorang dah kat bawah (jatuh katil)

Menurut Elfira lagi, dia <span;>telah mengajar anak sulung mereka untuk tidur di bilik sendiri tetapi masih belum berjaya.

We’ve tried puting abang in his room tidur sendiri tapi dia lebih smart lah dari kiteorang. And selalunya bila nak tinggal, time tulah dia tengah sakit.

Maybe ayah and mommy kena istiqamah duduk rumah selalu and tidurkan dia dalam bilik without fail lepasni,” katanya.

Perkongsian Elfira itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang berkongsikan pengalaman sama serta memberi cadangan bagaimana untuk memisahkan tempat tidur dengan anak-anak.

Elfira dan Faris mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2019 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Muhamad Rayyan Khalaf, 2 dan Nur Aria Mikayla yang kini berusia tujuh bulan.


Elfira Loy Rindu Nak Solat Dengan Khusyuk 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list