Artikel Terkini

Ellie Suriaty Akui Azri Iskandar ‘Berubah’ Sebelum Cerai Lagi – ‘Saya Hanya Perlukan Kesetiaan’

Ellie Suriaty Akui Azri Iskandar ‘Berubah’ Sebelum Cerai Lagi – ‘Saya Hanya Perlukan Kesetiaan’
Ellie Suriaty Akui Azri Iskandar ‘Berubah’ Sebelum Cerai Lagi – ‘Saya Hanya Perlukan Kesetiaan’ 1

Ellie Suriaty Akui Azri Iskandar ‘Berubah’ Sebelum Cerai Lagi – ‘Saya Hanya Perlukan Kesetiaan’

Pelakon dan pengarah, Ellie Suriaty mendedahkan bahawa kemanisan rumah tangga yang dibina selama 19 tahun itu sudah tidak dirasai olehnya sebelum membuat keputusan untuk bercerai dengan pelakon Azri Iskandar.

Artikel berkaitan : ‘Saya Dah Rasa Azri Ada Hubungan Dengan Wanita Lain’ – Ellie Suriaty

Artikel berkaitan : ‘Ellie Cakap Saya Ada Perempuan Lain Sebelum Cerai Tak Betul! Sumpah Demi Allah’ – Azri Iskandar

Artikel berkaitan : ‘Tak Perlu Bawa Terbang Ke Paris, London… Saya Tak Baik Ke?’ – Ellie Suriaty Kesal Isu Cerai Diungkit-Ungkit

Seperti tak nak teruskan kehidupan dengan Ellie

Ellie Suriaty Akui Azri Iskandar ‘Berubah’ Sebelum Cerai Lagi – ‘Saya Hanya Perlukan Kesetiaan’ 3

Menurut pemilik nama sebenar Ellie Suriaty Omar, perubahan Azri mula kelihatan dan seperti tidak mahu meneruskan kehidupan bersama dengan dirinya lagi.

Saya kenal lelaki (Azri) ni ketika 19 atau 22 tahun termasuklah perkenalan sebelum berkahwin. Jadi saya tahu perubahannya dari segi body language dia semua. Jadi saya faham dan saya tak nak bertanya kerana kita pernah laluinya.

Baginya, dia tidak perlu dibawa ke tempat-tempat yang mewah atau diberi barang yang mahal tetapi apa yang penting adalah momen terindah dia bersama suami tersayang.

Kadang-kadang dia seperti tak nak hidup di dalam rumah. Saya ni bawa pergi makan pun dah seronok. Dapat barang pre-loved pun suka sebab bagi saya momen tu dan bukan pasal barang atau material.

Tak minta barang mahal

Ellie Suriaty Akui Azri Iskandar ‘Berubah’ Sebelum Cerai Lagi – ‘Saya Hanya Perlukan Kesetiaan’ 4

Ujarnya lagi, sepanjang mereka mendirikan rumah tangga, dia tidak pernah meminta seutas rantai, barang-barang kemas mahupun cincin berlian. Namun, apa yang dia minta adalah cinta dan kasih sayang daripada seorang suami.

Dia mudah kahwin dengan saya dan cerai pun mudah. Apa yang saya hanya perlukan kesetiaan, saya tidak pernah minta duit sebulan RM5,000 kerana wang bukan isunya. It’s always about love.

Untuk rekod, Azri Iskandar bercerai dengan Ellie Suriaty pada 17 Mei lalu selepas 19 tahun hidup bersama. Pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata iaitu Azrell Omar, 18 dan Nur Azreen, 13.

Sumber : Astro Awani

Ellie Suriaty Akui Azri Iskandar ‘Berubah’ Sebelum Cerai Lagi – ‘Saya Hanya Perlukan Kesetiaan’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list