Infotainment

Fazley Yaakob Kongsi Suka Duka Alam Perkahwinan, Isteri Pernah 13 Kali Keguguran

Fazley Yaakob Kongsi Suka Duka Alam Perkahwinan, Isteri Pernah 13 Kali Keguguran
Fazley Yaakob Kongsi Suka Duka Alam Perkahwinan, Isteri Pernah 13 Kali Keguguran 1

Menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 15 tahun baru-baru ini, penyanyi dan cef selebriti, Datuk Fazley Yaakob berkongsikan kisah suka dan duka alam rumah tanggnya bersama isteri tercinta, Datin Azrene Soraya.

Menurut Fazley, isterinya pernah mengalami keguguran sebanya 13 kali, namun bersyukur tetap dikurniakan empat orang cahaya mata.

BACA: Fazley Yaakob Cari Jodoh Buat Ibu, Tak Mahu Suami Orang

“Pertama sekali, terima kasih buat semua keluarga jauh dan dekat, sahabat-sahabat, rakan-rakan media juga serta mereka yang kenal rapat dan samar-damar kerana telah mendoakan saya dan isteri sehingga bertahannya perkahwinan kami selama ini.

“Walaupun dengan 13 kali keguguran, kami tetap dikurniakan 4 orang cahaya mata. Syukur ke hadrat Illahi. Terima kasih atas semua pengorbanan. Kamu tinggalkan semua untuk bersama saya yang ketika itu tiada apa-apa,” tulisnya.

Dedah Fazley lagi, dia dan isteri mengamalkan malan membaca Yasin selama 40 hari semenjak bergelar suami isteri bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini.

“Buat Adik sayang, our journey has been a rollercoaster ride, sejak hari pertama hingga sekarang. But we grew stronger after every test and hurdle. Doa kepada Allah merupakan pelindung terhebat.

“40 hari membaca Yassin sejak hari pertama juga menjadi benteng kekuatan kepada orang yang mahu melihat kami berpecah,” katanya.

Fazley dan Azrene mendirikan rumah tangga pada 7 November 2007, pasangan itu dikurniakan empat orang cahaya mata.


Fazley Yaakob Kongsi Suka Duka Alam Perkahwinan, Isteri Pernah 13 Kali Keguguran 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo