Artikel Terkini

Filem 4D ‘JOURNEY TO MYTHICA’ Tarikan Baharu Di LEGOLAND Malaysia

Filem 4D ‘JOURNEY TO MYTHICA’ Tarikan Baharu Di LEGOLAND Malaysia
Filem 4D 'JOURNEY TO MYTHICA' Tarikan Baharu Di LEGOLAND Malaysia 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

LEGOLAND® Malaysia Resort Malaysia telah melancarkan filem 4D baharu mereka LEGO® MYTHICA – JOURNEY TO MYTHICA yang boleh ditonton bersama seisi keluarga bermula 11 November 2022.

Artikel Berkaitan:

LEGO MYTHICA – JOURNEY TO MYTHICA bakal berkisarkan Bobs, seekor Alicorn kecil yang mengembara ke satu dunia baharu di mana makhluk LEGO menjadi nyata. Pengembaraan ini

LEGOLAND Malaysia Resort kini mahu menjemput anda sekeluarga untuk menikmati filem 4D yang serba baharu ini dan merasai sendiri pengembaraan Bobs menyelamatkan dunia MYTHICA.

Filem 4D 'JOURNEY TO MYTHICA' Tarikan Baharu Di LEGOLAND Malaysia 2

“Kami benar-benar tidak sabar untuk menjemput semua pelawat kami untuk menikmati dan mengambi bahagian dalam filem LEGO MYTHICA – JOURNEY TO MYTHICA 4D baharu kami ini. Kami sentiasa didorong oleh semangat dan tenaga kami untuk mencipta detik indah dan pengalaman unik yang hanya boleh ditemui di LEGOLAND Malaysia,” kata CS Lim, Pengarah Bahagian di LEGOLAND Malaysia Resort.

Kami berharap filem 4D baharu, JOURNEY TO MYTHICA, akan memberi inspirasi kepada kanak-kanak untuk menggunakan imaginasi mereka untuk mencipta yang luar biasa dan membantu menyelamatkan LEGO MYTHICA, selari dengan DNA LEGO kami dalam pembelajaran melalui permainan di resort kami,” tambah CS Lim.

Tawaran Eksklusif LEGOLAND sempena 11.11 FLASH SALE

Nikmati diskaun 40% semasa lawatan seterusnya ke LEGOLAND Malaysia dengan pembelian tiket 1-Day Single Park, 1-Day Double Park atau 1-Day Triple Park. Jika anda bawa keluarga tersayang bersama (empat (4) sekeluarga), anda akan jimat sehingga RM450 dengan tawaran ini*.

Semua promosi tersedia secara eksklusif di laman web rasmi LEGOLAND Malaysia Resort sahaja. Tawaran runcit boleh didapati di resort dan kedai dalam talian. Selamat mengembara bersama Bobs di LEGOLAND® Malaysia Resort!

*tersedia sementara stok masih ada


Filem 4D 'JOURNEY TO MYTHICA' Tarikan Baharu Di LEGOLAND Malaysia 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list