Artikel Terkini

Fizo Omar Suruh Isteri Manjakan Diri Puas-Puas Sebelum Bersalin

Fizo Omar Suruh Isteri Manjakan Diri Puas-Puas Sebelum Bersalin
Fizo Omar Suruh Isteri Manjakan Diri Puas-Puas Sebelum Bersalin 1

Bakal menimang cahaya mata sulung tidak lama lagi, perkongsian isteri kepada Fizo Omar iaitu Fazeera Nazri menjadi perhatian.

Menerusi entri itu, Fazeera mendedahkan Fizo memintanya supaya menghargai kecantikan diri dan manjakan diri sebelum bersalin.

BACA: Isteri Fizo Omar Dah Bertudung?

Fizo Omar Suruh Isteri Manjakan Diri Puas-Puas Sebelum Bersalin 2

“Baru lepas berbual dengan suami malam sebelum ini. Dia beritahu ‘sebelum bersalin, saya nak awak yakin dan percaya pada diri sendiri.

“Pergi hargai kecantikan awak, solekkan kuku, rambut, dan manjakan diri sebanyak yang boleh, pergi ke spa. Awak layak dapat semua itu!” tulisnya.

Fazeera berkata wanita sangat dahagakan penghargaan serta pasangan mereka berada disisi dan bukannya hadiah. Malah, Fazeera turut memuji cara Fizo yang pandai menjaga hatinya serta menjadikannya seorang isteri bahagia.

“Cara dia meyakinkan saya dengan sepenuh hati menjadikan saya seorang isteri yang lebih bahagia, wanita yang bersyukur, dan versi diri sendiri yang paling yakin.

Wanita dahagakan penghargaan! Kami perlu ‘dilihat’ oleh orang yang kami sayang. Wanita perlukan kehadiran anda, bukan hadiah-hadiah anda. Saya suka cara dia sampaikan sayangnya pada saya. Kehadirannya buat saya rasa ‘hidup’,” tulisnya


Fizo Omar Suruh Isteri Manjakan Diri Puas-Puas Sebelum Bersalin 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list