Infotainment

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding
Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 1

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 2

Mesti by now anda dah dengar berita tentang program BoostUP rewards yang baharu kan? Jika anda tak kenal dengan BoostUP, ia adalah program loyalty atau rewards daripada Boost eWallet. Mesti anda curious “Apa BoostUP baru ni, apa yang best, dan apa yang berbeza dengan BoostUP baru ni?”

Loyalty atau Rewards program ni bukanlah benda yang baru dekat Malaysia. Ingat lagi kad kredit pertama anda? Ha..,semua tu untuk dapat points bila bayar bil, isi minyak atau shopping. Dengan adanya eWallet pula, banyak lagi pilihan kita ada tapi malangnya kita selalu kena asingkan perbelanjaan untuk kumpul points.

Itulah kelebihan Boost ni sebenarnya. Sama ada anda shopping online, beli barangan harian, bayar bil malahpun bayar insuran – semua tu boleh guna Boost dan anda dapat points (atau Boost Stars untuk Boost). Tak perlu lagi fikir card atau eWallet mana yang akan memberikan anda points, guna Boost jer. Dan semestinya lagi banyak kita fokus, lagi banyak lah pulangan kan? Bak kata pepatah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Secara umum, Boost telah menambahbaik program BoostUP mereka dengan memberi pengguna nilai ganjaran Boost Stars yang tetap untuk setiap bayaran, lebih banyak Boost Stars pada Rank yang lebih tinggi dan juga membolehkan pengguna untuk menggandakan Boost Stars jika menambah nilai kedalam aplikasi Boost melalui “Online Banking” sahaja. Satu lagi yang kami terkejut, bangun-bangun ada banyak Stars, rupanya Boost memberikan setiap pengguna 4-kali Stars untuk baki Boost Coins terdahulu.

Jadi, apa yang lain dengan BoostUP baharu ni?

Peringkat atau Rank dalam Boost kini lebih mudah. Daripada 5 peringkat, jadi 3 iaitu Red Recruit, Silver Sergeant, dan Gold General. Sebelum ni tercungap mak nak naik ke Level 5 sebab perlu belanja RM4,000 dan sebanyak 25 kali dalam tempoh 30 hari. Nak maintain Rank pun ada kiraan lain pulak. Pening, pening…

Sekarang, nak sampai Gold General ni lebih kurang kena belanja RM1,500 setiap bulan jer sebab Boost akan kumpul semua perbelanjaan anda dalam setiap suku tahun dan untuk maintain Rank pun sama jer. Kalau belanja dalam suku tahun RM1,200, anda akan jadi Silver Sergeant, dan jika anda belanja RM4,500 dalam suku tahun, anda akan jadi Gold General. Dapat lah kami nak rasa Pay With Stars!

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 3

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 4

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 5

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 6

Setiap Rank juga memberikan anda nilai ganjaran Boost Stars yang tetap untuk setiap RM1 yang dibelanjakan berbanding dulu nilai ganjaran Boost Coins selalu berbeza-beza dan biasanya dapat 1 – 2 kali ganda sahaja.

Kini, Red Recruit diberikan 1 Boost Stars, Silver Sergeant 2 Boost Stars dan Gold General 3 Boost Stars untuk setiap RM1 yang dibelanjakan. Dan, ganjaran setiap peringkat boleh digandakan 2X setiap bulan jika anda gunakan “Online Banking” sahaja untuk menambah nilai ke Boost wallet anda dalam satu bulan. Maksudnya Gold General dapat 6X Boost Stars dan Silver Sergeant pun 4X Boost Stars ya! Lagi banyak tu daripada program lain di luar sana.

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 7

Tapi, macam mana nak kumpul Stars sampai boleh redeem?

Kebiasaannya, semua loyalty program kita perlu spend dan lama-lama baru dapat redeem. Dan, dari masa ke semasa, harga barang makin lama makin naik. Yang kami perhati dengan Boost ni, lagi senang untuk kumpul sebab ada banyak jenis pembayaran yang kita boleh lakukan dengan Boost. Tambahan dengan naik taraf, lagi tinggi, lagi banyak kita dapat. Dan tips kami untuk anda semua juga, kalau ada points daripada program loyalty lain, Boost adalah satu-satunya eWallet yang membolehkan anda tukar points tersebut ke Boost Stars juga.

Seperti sedia maklum juga, Boost ni antara eWallet atau brand yang sangat aktif menjalankan promosi dan selalunya dulu dapat Boost Coins atau Cashback. Seperti baru-baru ni campaign Shop Malaysia Online yang memberikan 10X Boost Coins, sehingga 40% cashback dan macam-macam lagi. Jadi bagi pendapat kami, jangan risau. Asalkan bayar dengan Boost, mesti boleh redeem ganjaran!

BTW, tau tak Gold General bukan sahaja dapat lagi banyak Stars, tapi boleh guna fungsi Pay with Stars untuk dapat diskaun 10% untuk bayaran bil dan tambah nilai prabayar. Jadi, don’t worry la!

Jadi, Boost Jer, Confirm Ganjaran ada!

Daripada hadiah seperti Nissan Navara baru, iPhone 13, hingga Huawei Matebook yang anda boleh menang dalam Pick & Win, sentiasa ada hadiah menarik tau!

Kalau dah banyak Stars, banyak barang boleh redeem dalam katalog BoostUP. Tak lah limited nak pilih jenis-jenis reward sebab boleh tebus untuk bil, petrol, tambah nilai prabayar dan macam-macam.

Barang-barang seperti Xiaomi airdots, air purifier, Ogawa massager dan macam-macam pun ada! Kami perhati banyak pilihan sekarang dan paling tidak dapat juga redeem banding points-points dalam kad kredit dulu tu. Hehehe.

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 8

Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 9

Kesimpulannya, macam semua program, ada lebih dan ada kurangnya. Tapi BoostUP sekarang lebih senang untuk naik Rank dan lagi banyak nilai ganjaran dapat diperoleh melalui pelbagai cara. Jadi jika kita teruskan Boost bayaran harian kita, confirm dapat tukarkan jadi hadiah-hadiah lumayan!

Untuk info lanjut anda boleh ke Facebook, Instagram, dan Website Boost. KLIK LINK ini untuk download aplikasi Boost!

#LagiSenang #LagiRewarding #BoostMyMalaysia


Ganjaran Boost Berwajah Baru Dengan Ganjaran Tetap & Mudah Naik Taraf! Lagi Senang, Lagi Rewarding 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo