Artikel Terkini

Gerard Pique Tenang Pandu Renault Twingo Selepas Disindir Dalam Lagu ‘Diss-Track’ Shakira

Gerard Pique Tenang Pandu Renault Twingo Selepas Disindir Dalam Lagu ‘Diss-Track’ Shakira
Gerard Pique Tenang Pandu Renault Twingo Selepas Disindir Dalam Lagu 'Diss-Track' Shakira 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Legenda Barcelona, Gerard Pique terus ‘menyerang’ Shakira selepas bintang pop Colombia itu baru-baru ini mengeluarkan satu lagi baharu yang didakwa menyindir bekas suaminya itu.

Artikel Berkaitan:

Pasangan itu menamatkan hubungan mereka selama 11 tahun pada 2022. Kedua-duanya mengeluarkan kenyataan bersama yang mengisytiharkan perpisahan mereka.

Dalam lagu terbarunya, sebahagian daripada lirik daripada Shakira berbunyi:

“Saya bernilai dua 22. Anda menukar Ferrari dengan Twingo. Anda menukar Rolex dengan Casio. Banyak pergi gim, tetapi gunakan otak anda juga.”

Sebelum ini lagenda bola sepak itu menyindir bekas pasangannya dengan mengumumkan bahawa setiap presiden kelab dari Kings League akan mendapat tajaan jam tangan Casio. Kings League ialah kejohanan tujuh sebelah yang ditubuhkan oleh Pique dan streamer popular Sepanyol Ibai Llanos.

Beberapa jam kemudian, Casio telah menafikan penajaan tersebut dan menunjukkan kedudukan neutral dalam hal ‘Pique-Shakira’ itu.

“Pelbagai versi diedarkan di rangkaian sosial tentang penajaan Casio bagi projek yang diketuai oleh Gerard Piqué. Casio benar-benar memisahkan dirinya daripada kenyataan sedemikian. Kami meminta untuk menghentikan penggunaan tanpa kebenaran jenama kami untuk mengelakkan tindakan undang-undang,” petik kenyataan rasmi Casio.

Setakat artikel ini ditulis, lagu ‘diss track’ SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53 telah mendapat 122 juta tontonan dalam tempoh empat hari, serta berada di carta nombor 25 lagu trending di platform YouTube.

Diss track itu hasil kerjasama penerbit Argentina dan DJ Bizarrap, menjadikam video muzik Latin baharu yang paling banyak ditonton dalam sejarah platform itu dan menjadi tajuk utama di seluruh dunia.


Gerard Pique Tenang Pandu Renault Twingo Selepas Disindir Dalam Lagu 'Diss-Track' Shakira 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list