Artikel Terkini

“Ikut Hukum Saya Bukan Lagi Isterinya”

“Ikut Hukum Saya Bukan Lagi Isterinya”
“Ikut Hukum Saya Bukan Lagi Isterinya” 1

Sejak semalam hangat diperkatakan mengenai pendedahan bekas isteri PU Abu iaitu Hana Azraa yang berkongsikan masih diganggu bekas suaminya itu.

Memetik mStar Online, usahawan itu berkata PU Abu sering menghantar mesej menyatakan hasrat untuk berbaik semula namun dia tidak mahu melayan permintaan bekas suaminya itu.

BACA: PU Abu Nafi Gila Talak, Perjelas Sebab Ke Hotel

“Dia memang nak berbaik dengan saya sebenarnya. Tapi dah tak boleh, banyak sangat faktor yang menyebabkan saya sudah tidak boleh kembali kepadanya,” katanya.

Menurut Hana, dia membuat pendedahan tersebut kerana PU Abu masih menggelarnya sebagai isteri diruangan komen sedangkan mengikut hukum dia bukan lagi isteri kepada pendakwah berkenaan.

“Saya perlu jelaskan kepada netizen sebab setiap orang komen di Instagram bertanya siapa saya, dia masih beritahu kepada orang ramai bahawa saya adalah isterinya.

“Walhal kalau mengikut hukum saya bukan lagi isterinya. Saya dan dia memang jelas bukan lagi pasangan suami isteri,” katanya.

Dalam pada itu, Hana berkata dia tidak mahu membuat laporan kepada pihak berkuasa susulan gangguan diterima kerana mahu selesaikan secara baik.

“Ramai yang minta saya buat laporan namun saya tak mahu tutup periuk nasinya. Dia masih mempunyai keluarga dan tanggungan. Saya tak mahu mengganggu kerjayanya.  Jadi lebih baik kami selesaikan dengan cara baik.

“Saya cukup mengenalinya. Dia seorang lelaki yang baik. Saya hanya minta dia biarkan saya hidup bahagia dengan kehidupan saya sekarang. Kami masih boleh berkawan seperri saya berkawan dengan bekas suami pertama,” katanya.

Semalam, PU Abu mengakui ada hantar mesej kepada ibu  Hana atas urusan Mateen iaitu anaknya bersama wanita terbabit seminggu lalu. Jelasnya, dia tidak mencari Hana dan tetapi hanya ingin mengetahui tentang perkembangan anak mereka sahaja.


“Ikut Hukum Saya Bukan Lagi Isterinya” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list