Infotainment

Iman Troye Muncul Di Papan Iklan Digital New York Times Square

Iman Troye Muncul Di Papan Iklan Digital New York Times Square
Iman Troye Muncul Di Papan Iklan Digital New York Times Square 1

Penyanyi popular, Iman Troye mengharumkan nama negara di persada antarabangsa apabila muncul di papan iklan digital tersohor New York Times Square, Amerika Syarikat.

Iman Troye dikecam cover lagu Sampai Bila


7 hari lalu

‘Cover’ Lagu Sampai Bila, Iman Troye Terima Kecaman Hebat Dari Netizen

Iman atau nama sebenarnya Siti Nur Iman Alyssa Sahabudin menjadi artis Malaysia berhijab ketiga muncul di papan iklan digital tersebut.

Penyanyi lagu Nang itu berkata sebagai bintang baharu dalam industri muzik tanah air, dia menitipkan rasa syukur dan terharu dengan kejayaan besar yang diperoleh ini.

Alhamdulillah, saya sangat bersyukur atas penghormatan ini. Ia satu kejayaan yang besar buat saya yang masih agak baru dalam industri muzik tempatan.

Tambah Iman, sebagai seorang penyanyi wanita Malaysia yang berhijab dia berharap akan dapat terus memenuhi harapan para peminat dan turut berterima kasih atas segala doa dan sokongan yang tidak pernah padam daripada keluarga, rakan-rakan serta peminatnya.

Penampilan Iman yang mewakili negara Malaysia pada papan iklan terkenal tersebut adalah sebahagian daripada kempen Equal oleh wadah penstriman digital tersohor dunia, Spotify. Iman juga merupakan wakil bagi senarai lagu Equal Malaysia dan Singapura.


Iman Troye Muncul Di Papan Iklan Digital New York Times Square 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list