Artikel Terkini

Isu dalaman BN selesai, masa untuk gerak habis-habisan

Isu dalaman BN selesai, masa untuk gerak habis-habisan
Isu dalaman BN selesai, masa untuk gerak habis-habisan 1

KUALA KRAU – Kebanyakan isu dalaman Barisan Nasional (BN) di Johor dan Pahang berjaya diselesaikan menjelang minggu kedua dalam tempoh berkempen Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15).

Bendahari Agung BN, Datuk Seri Hishammuddin Hussein yang membuat tinjauan di negerinya dan Pahang mendapati, ia sudah diselesaikan secara keluarga.

Isu dalaman yang dimaksudkannya adalah rasa tidak puas hati peringkat awal mengenai calon MCA di beberapa kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) di Sembrong dan Raub yang majoritinya Melayu.

“(Pahang) sama dengan Johor di Parlimen saya di Sembrong ada perkara-perkara terpaksa diurus dalam rumahtangga kita (BN).

“Kebanyakan isu dalaman telah selesai dan tinggal beberapa hari sahaja lagi kita gerak habis-habisan untuk menangkan calon-calon kita,” ujarnya yang juga calon BN bagi kerusi Parlimen Sembrong dan Menteri Kanan Pertahanan.

Beliau berkata demikian ketika ditemui menghadiri Majlis Ramah Mesra Pemimpin BN Parlimen Kuala Krau.

Majlis berkenaan turut dihadiri Pengerusi BN Pahang merangkap Menteri Besar, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail dan calon BN Parlimen Kuala Krau, Datuk Seri Ismail Mohamed Said.

Mengenai lawatannya ke Parlimen Raub, Hishammudin yakin BN akan memenangi kerusi Parlimen Raub yang ditandingi wakil MCA, Datuk Chong Sin Woon. – MalaysiaGazette

Isu dalaman BN selesai, masa untuk gerak habis-habisan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list