Artikel Terkini

“Jangan Diikut Ragam Kaum Nabi Luth” – Hattan Bengang Tengok Video 2 Lelaki Bercium Dalam Surau

“Jangan Diikut Ragam Kaum Nabi Luth” – Hattan Bengang Tengok Video 2 Lelaki Bercium Dalam Surau
“Jangan Diikut Ragam Kaum Nabi Luth” – Hattan Bengang Tengok Video 2 Lelaki Bercium Dalam Surau 1

Sebuah video tular rakaman litar tertutup (CCTV) baru-baru ini menunjukkan dua lelaki bercium di dalam surau menimbulkan kemarahan dalam ramai pihak.

Perkara itu turut mendapat perhatian penyanyi veteran, Datuk Hattan yang turut meluahkan rasa marah kerana aksi yang dilakukan oleh dua orang lelaki itu dianggap tidak menghormati kesucian rumah ibadah.

Saya ada tengok video dekat dalam surau, apa terjadi? Jantan sama jantan buat kelaku tak senonoh. Dalam surau tu, kau tak ingat ke surau rumah Allah, tempat kita nak sembahyang.”

Tambahnya lagi, dia berasa geli dan jijik dengan perbuatan yang dilakukan tanpa menghormati jemaah lain di dalam surau berkenaan.

Dalam pada itu, Datuk Hattan sempat menitipkan pesanan supaya tidak mengulangi perbuatan yang pernah dilakukan oleh kaum Nabi Luth pada masa silam.

Takkan buat kerja tak semenggah jantan sama jantan geli geleman pun ada tengok. Astaghfirullahalazim, seluk tangan dalam seluar lepas tu pergi salam dengan orang. Jangan diikut ragam kaum Nabi Luth ni.”

Untuk info, aksi bercumbu kedua lelaki itu telah menerima lebih daripada 5,000 ulang kicau selepas rakaman CCTV tersebut dimuat naik di Twitter.

sumbang di masjid


1 hari lalu

Tak Sempat Habis Solat, Aksi Dua Lelaki Ini Bercumbu Dalam Masjid Jadi Tumpuan, – “Tak Takut Kena Sambar Petir Ke?”


“Jangan Diikut Ragam Kaum Nabi Luth” – Hattan Bengang Tengok Video 2 Lelaki Bercium Dalam Surau 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list