Artikel Terkini

‘Jangan Sebar Spekulasi Tunggu Cerita Sebenar’

‘Jangan Sebar Spekulasi Tunggu Cerita Sebenar’
'Jangan Sebar Spekulasi Tunggu Cerita Sebenar' 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Sebelum ini, media melaporkan seorang pelakon lelaki yang berusia pertengahan 30-an telah direman tiga hari selepas disyaki menumbuk dan menendang pengawal keselamatan di sebuah kondomium di Segamat.

Menurut laporan, pelakon Sharnaaz Ahmad (suspek) telah direman selama tiga hari berhubung kes terbabit telah dibebaskan hari ini dengan jaminan pihak polis.

Sharnaaz Ahmad dalam satu kenyataan mengatakan dirinya telah memberikan kerjasama dengan pihak polis bagi menjalankan siasatan dan masih menunggu tarikh untuk dakwaan kes di mahkamah.

Tambahnya, dia mengatakan dirinya tidak bodoh untuk bertindak seperti itu dan meminta agar orang ramai tidak membuat sebarang spekulasi serta tunggu cerita sebenar daripada pihaknya.

Menurut laporan awal, kejadian berlaku apabila suspek meminta rakannya membeli minyak masak tetapi pengawal keselamatan di kondominium itu tidak membenarkan rakannya itu masuk.

Oleh itu, berlaku pertengkaran mulut di antara kawan suspek dan pengawal keselamatan sehinggalah suspek turun ke tempat kejadian dalam keadaan marah lalu menumbuk dan menendang muka, dada dan perut mangsa.

Sementara itu, kami kongsikan beberapa artikel yang sedang ‘trending’ di The Vocket pada pautan di bawah.

Jijik Dan Memalukan, Pengantin Merah Padam Apabila Kawan-Kawan Beri Hadiah Tidak Senonoh

Gara-Gara Catut Harga Air Mineral Dan Keropok Kentang, GSC Didenda RM45,000


'Jangan Sebar Spekulasi Tunggu Cerita Sebenar' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list