Artikel Terkini

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa?

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa?
Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa? 1

 

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa?

Perhatian! Kepada semua kaki online shopping, Jualan Sehari Terbesar Lazada 11.11 kini kembali lagi dengan pelbagai tawaran hebat dan ganjaran yang sangat berbaloi.  

Jualan Lazada 11.11 ni merupakan jualan terbesar tahunan yang pastinya ditunggu-tunggu tau. Min pun memang dah tak sabar nak shopping ni!

Kalau taknak  terlepas diskaun dan tawaran best, korang dah kena start add to cart barang yang korang nak beli supaya senang tak ada lah kelam kabut. Dan jangan lupa top up siap-siap e-wallet, supaya tak tersekat masa check-out buat bayaran nanti.

Mesti korang dah excited nak shopping kan?

Apa promosi berbaloi untuk korang rebut masa Jualan Sehari Terbesar Lazada 11.11?

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa? 3

Dah ready ke nak shopping sakan?

Ramai yang dah tahu Jualan Sehari Terbesar Lazada 11.11 merupakan jualan dalam talian yang paling dinanti-nantikan setiap tahun dan ia akan bermula pada tengah malam tau.

Tapi, bukan itu saje maklumat yang penting. Ada rahsia yang min nak kongsikan supaya korang boleh dapatkan barangan wishlist pada harga promosi yang sangat wow!!

Dalam masa 24 jam Jualan 11.11 ni, setiap kategori akan membawakan kejutan dengan peluang untuk menang pelbagai hadiah yang best.

Beli secara online pun boleh menang hadiah giveaway?

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa? 4

Biar betul! Shopping online pun boleh menang hadiah giveaway? Nikmat apa yang didustakan ini! Ok ini bukan dusta, bukan cobaan, ini betul-betul!

So, kategori apa yang ada tawaran dan peluang menang hadiah ohsem tu?

Lazada ada banyak promosi dan hadiah untuk kategori fashion, barangan elektronik, barangan keperluan rumah dan banyak lagi.

Hemm…macam tak cukup jer 24 jam kalau nak shopping kan?

Kategori takeover untuk pelbagai kategori produk dan giveaway ikut ruang masa yang ditetapkan :

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa? 5

Apa yang korang kena buat ialah, shopping kat aplikasi Lazada pada 11 November 2022 dan sertai giveaway ikut masa yang telah ditetapkan.

Min macam tak percaya jer kita boleh menang hadiah yang macam ni setiap 11 minit! Min tak tahu lah nak nangis atau gembira sebab terkejut sangat.

Ni min kongsikan hadiah yang korang bakal menangi dan yang paling penting penghantaran PERCUMA :

Gila tak gila!

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa? 6

Selain itu, korang juga pasti akan teruja dengan kejutan LazMall Branded Deals pada harga RM4.99 sahaja sepanjang hari.

Apa! Korang ingat setakat tu jer? Haa…jangan risau labu, sebab Lazada akan memberi ganjaran kepada pembeli ke-111 dari setiap jam antara 2 hingga 7 pagi pada 11 November dengan baucar Lazada sebanyak RM500!

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa? 7

Di samping itu, korang jangan lupa kumpul banyak baucar yang ditawarkan tau, baru lah lebih jimat.

Satu lagi guysss….Call To Win BOOM Deals kembali dengan pelbagai hadiah  menarik. Bermula dari 1 November 2022 hingga 10 November 2022, dengan tawaran tanpa henti selama 8 jam eksklusif hanya di LazLive iaitu strim langsung di aplikasi dan sosial media Lazada!

Free Shipping dan ganjaran untuk jimat besar semasa Jualan Lazada 11.11!

Mesti korang tertanya-tanya apa lagi ohsem deal masa Jualan 11.11 Lazada kali ni kan? Ok, pastikan korang rebut ganjaran yang ni

  • Stackable voucher iaitu baucar yang boleh ditimbun, tak perlu pilih salah satu, boleh timbun dan gunakan semua baucar yang layak, serta diskaun sehingga 90%
  • Lazada Bonus RM10 dengan pembelian RM100 keatas
  • Free Shipping tanpa perbelanjaan minimum

Memang mantap guys!

Tapi min nak ingatkan korang yang tawaran ni sah untuk sehari jer, sale 11.11 ni 24 jam saje tau! Jadi cepat-cepat save tarikh 11.11.2022 supaya korang tak lupa nanti.

Betul ke boleh beli kad TnG NFC di Lazada?

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa? 8

Korang sempat beli kad TnG NFC baru-baru ni? Maklumlah stok kan selalu habis. 

Kalau korang nak tahu kan, sempena 11.11 ini, banyak stok yang dah disediakan, jadi jom kita beli kad TnG NFC di kedai rasmi Touch ‘n Go eWallet sempena 11.11.

Pengguna juga boleh membeli pin tambah nilai (reload pin) TNG di Lazada sebagai hadiah kepada kawan dan orang yang tersayang.

*Tertakluk pada terma dan syarat.

Tunggu apa lagi? Jom add to cart kat Lazada sekarang!

Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa? 9

Ok,sekarang korang dah tahu kan kat mana nak lebih berbaloi bila beli produk idaman wishlist.

Jadi, jangan lepas kan peluang ni tau, mungkin korang lah yang bertuah tu! Mari bersedia jadi burung hantu dan shopping online bermula jam 12 tengah malam pada hari Jumaat, 11 November 2022.

Untuk maklumat lanjut boleh layari aplikasi atau laman web rasmi Lazada atau ke laman sosial mereka seperti Facebook, Instagram dan Twitter. Apa-apa pun min nak cakap semoga berjaya menang hadiah dan happy shopping!


Jimat Giler Kalau Shopping Online Masa Jualan 11.11. Korang Rasa Kenapa? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list