Artikel Terkini

Jinggo Tak Masuk Campur Urusan Rumah Tangga Anak

Jinggo Tak Masuk Campur Urusan Rumah Tangga Anak
Jinggo Tak Masuk Campur Urusan Rumah Tangga Anak 1

Kini bergelar datuk selepas anaknya menimang cahaya mata, pengarah terkenal Azman Haji Yahya atau lebih dikenali sebagai Jinggo enggan mengulas lanjut mengenai nama cucunya, Bunga Elhaq.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Jinggo berkata nama cucunya itu merupakan kombinasi nama anaknya, Uzair Haqimy dan menantunya sendiri, Elisya Sandha.

BACA: Ramai Artis, Krew, Ekstra Dakwa Tertekan Bekerja Dengan Jinggo & Sheila Rusly

“Nama cucu Tok Sidang….BUNGA ELHAQ….Elhaq tu rasanya singkatan Elisya and Haq..So tu jer ler yang Tok Sidang boleh bagitau ke komer takat ni… Yang lain Tok Sidang tak boleh memandai mandai bagitahu… sebab apa? Sebab Bunga Elhaq bukan anak Tok Sidang tapi cucu Tok Sidang.

“Kalau Tok sidang buat keputusan pasal Haq and Mikha… ada orang lain masuk campur… Tok Sidang… naik angin…sebab apa? Sebab deme anak Tok Sidang, bukan anak komer…jadi nye…

“Bior Haq dengan Elisya yang mula update pasei Bunga Elhaq… baru le Tok Sidang pulak…sebab ape? Sebab Tok Sidang and Sis ni Dada and Nana Bunga Elhaq… eya idak?,” tulisnya.

Dalam pada itu, Jinggo memberitahu dia tidak mahu masuk campur dalam urusan rumah tangga anaknya kerana mahu mereka belajar serta membuat keputusan sendiri.

“Kalau kita masuk campur itu ini begitu begini, bila nye deme nak belajor buat keputusan untuk keluarga deme sendiri. Moral of the story, Jangan campor urusan anak anak kita yang udoh kawin, kita ni orang tua ni ushaaaa jer…peratiiii jer..

“Senang cerita bior le anak kita yang udoh kawin… yang udoh ada anak… yang udoh ada family buat keputusan sendiri kecuali bila terpaksa atau bila tiba masa…kita orang tua ni kena masuk campor baru kita nyebuk balik …Eya idak?,” tulisnya lagi.

Terdahulu, Uzair Haqimy mendirikan rumah tangga bersama Elisya Sandha pada 21 Ogos tahun lalu. Elisya selamat melahirkan cahaya mata sulung perempuan pada Sabtu lalu.


Jinggo Tak Masuk Campur Urusan Rumah Tangga Anak 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list