Artikel Terkini

Jual Rumah RM1.2 Juta, Shuk Sahar Pindah Ke Pulau Pinang

Jual Rumah RM1.2 Juta, Shuk Sahar Pindah Ke Pulau Pinang
Jual Rumah RM1.2 Juta, Shuk Sahar Pindah Ke Pulau Pinang 1

Semalam, perkongsian pelawak Shuk Sahar menjadi perhatian apabila memuat naik video mengucapkan selamat tinggal kepada rumahnya yang sudah pun mempunyai pemilik baru.

Memetik Harian Metro, Shuk mengakui sedih apabila terpaksa menjual tersebut tersebut. Namun, dia percaya ada rezeki lain menantinya kelak.

BACA: Dah Kosongkan Rumah, Shuk Sahar Ucap ‘Bye Bye’ Pada Rumah RM1.2 Juta

“Rumah orang dah beli sebelum sambutan hari raya hari tu lagi. Cuma proses agak lama. Ini pun saya masih kemas barang untuk dibawa keluar.

“Diakui memang sedih, tapi tidak apa lah ada rezeki lain nanti. Banyak kenangan dalam rumah ini. Semuanya tinggal kenangan. Doakan saya ya,” katanya.

Menurut Shuk, dia bakal berpindah Pulau Pinang dan menetap di negeri itu buat sementara waktu apatah lagi dia bakal membuka perniagaannya di sana.

“Saya akan terus pindah dan buat sementara waktu duduk di Pulau Pinang. Dalam masa sama, saya memang sedang ‘set up’ perniagaan kafe iaitu Smooth Café di Sungai Dua, di sana,” katanya.

Terdahulu, Shuk memaklumkan mahu mahu menjual rumah banglo miliknya pada harga RM1.2 juta kerana memerlukan wang untuk meneruskan kehidupan.


Jual Rumah RM1.2 Juta, Shuk Sahar Pindah Ke Pulau Pinang 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list