Artikel Terkini

Kakak Backup Ira Kazar, Sindir Puteri Sarah?

Kakak Backup Ira Kazar, Sindir Puteri Sarah?
Kakak Backup Ira Kazar, Sindir Puteri Sarah? 1

Baru-baru ini hangat diperkatakan mengenai perkongsian kakak kepada Ira Kazar iaitu Yasmin Kaza di Twitter didakwa menyindir Puteri Sarah dan keluarga Datuk Yusof Haslam.

Memetik Harian Metro, menerusi satu perkongsian, kakak Ira seolah menyindir tindakan seseorang yang kerap berkongsi kisah kehidupannya di media sosial.

BACA: Yusof Haslam Pujuk Puteri Sarah Usah Cerai

Kakak Backup Ira Kazar, Sindir Puteri Sarah? 2

“Rosaklah perempuan perempuan yang suka ‘viral’ sana sini acah acah tersakiti dicurangi. Semua nak kongsi pada masyarakat lepas tu lalu di Timeline aku. Bodoh menyampah aku tengok. Engkau orang tak ada Tuhan ke?” tulisnya.

Sementara itu, dalam satu perkongsian lain kakak Ira turut mengatakan ianya perkara yang lucu apabila seseorang itu tidak suka diganggu daripada akaun palsu namun tidak menyekatnya.

“‘Kinda funny’ bila kau tak suka ‘fake account’ ganggu tapi tak sekat. ‘Kinda hilarious’ bila kau siap ‘pinned’ fitnah dari ‘fake account’. ‘You are damn funny, girl’. Oh and fake too,” tulisnya.

Meskipun tidak merujuk kepada mana-mana pihak, namun ada netizen mendakwa kakak kepada isteri kedua Syamsul Yusof itu seolah menyindir Puteri Sarah.


Kakak Backup Ira Kazar, Sindir Puteri Sarah? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list