Artikel Terkini

“Kau Gila Ke!” – Dakwa Boleh Mengetatkan, Wanita Suruh ‘Sumbat’ Serum Dalam Vagina Teruk Dikecam

“Kau Gila Ke!” – Dakwa Boleh Mengetatkan, Wanita Suruh ‘Sumbat’ Serum Dalam Vagina Teruk Dikecam
“Kau Gila Ke!” – Dakwa Boleh Mengetatkan, Wanita Suruh ‘Sumbat’ Serum Dalam Vagina Teruk Dikecam 1

Sedia maklum, sudah banyak pakar kesihatan memberitahu bahawa wanita tidak perlukan sebarang ubat-ubatan ataupun wangian untuk kemaluan mereka.

Tetapi, sehingga kini kita dapat lihat masih ramai lagi yang ‘cetek’ pengetahuan mengenai perkara ini dan mempercayai kata-kata penjual yang menjual produk seperti mengetatkan ataupun memberi wangian untuk vagina.

Seperti video yang tular baru-baru ini di platform Twitter, seorang wanita didapati telah menjual satu produk yang didakwa untuk mengetatkan semula vagina wanita dan cara penggunaan produk terbabit membuatkan ramai netizen ‘menepuk dahi’ melihatnya.

Melalui video TikTok yang dimuat naik semula oleh pengguna terbabit, didapati penjual produk tersebut memberitahu cara penggunaan ‘serum’ tersebut dan ia perlu dimasukkan di dalam vagina untuk mendapatkan hasilnya.

Sememangnya hal berkenaan telah menarik perhatian netizen dan rata-ratanya mengecam wanita tersebut kerana ia sama sekali ‘mitos’ dan hanya akan membahayakan kesihatan pembeli.

komen netizen

Video tersebut bukan saja menarik perhatian netizen, malah influencer Ceddy juga berasa terkejut melihat keberanian wanita tersebut menyebarkan perkara yang tidak benar.

komen netizen

Difahamkan juga, wanita yang menjual produk terbabit turut pernah viral sebelum ini apabila dia menjual sunblock, namun harus diminum dan bukannya di pakai di atas kulit.

Selain itu, kami akan kongsikan artikel berkaitan pada pautan di bawah.

“Kau Gila Ke!” – Dakwa Boleh Mengetatkan, Wanita Suruh ‘Sumbat’ Serum Dalam Vagina Teruk Dikecam 2


2 bulan lalu

“Jual Gula Ke Sunscreen?” – Netizen Kritik Wanita Jual ‘Drinkable Sunblock’, Kandungan Gula Sangat Tinggi


“Kau Gila Ke!” – Dakwa Boleh Mengetatkan, Wanita Suruh ‘Sumbat’ Serum Dalam Vagina Teruk Dikecam 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list