Artikel Terkini

Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud”

Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud”
Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud” 1

Gara-gara trailer filem Pulau yang dikritik kerana dikatakan mempunyai unsur ‘soft porn’, topik itu hangat dibualkan warganet di media sosial.

Rata-ratanya berpendapat pengkarya filem perlu menitik beratkan hal tersebut dan memikirkan tentang kesan buruk adegan panas dalam sesebuah filem.

Sudah semestinya ia tidak sesuai ditonton oleh kanak-kanak dan remaja selain turut memberikan kesan buruk dalam masalah sosial di kalangan masyarakat.

Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud” 2


3 hari lalu

Menteri Komunikasi Setuju Filem ‘Pulau’ Tak Sesuai Ditayangkan – “GSC Tarik Semula Trailer”

Bagaimanapun, tindakan individu di sebalik satu page di Facebook ini dikecam ramai warganet selepas dia memuat naik hantaran tentang filem lama daripada Seniman Agung Tan Sri P Ramlee.

Menerusi hantaran itu, The Wayangster menunjukkan beberapa tangkap layar adegan panas daripada filem bertajuk Gelora yang ditayangkan pada tahun 1970.

Paparan adegan panas dalam filem sebenarnya dah lama wujud bukan hanya baru-baru ni sahaja. Justeru itu apakah kita nak mengatakan bahawa yang P. Ramlee adalah seorang yang tidak bermoral kerana menghasilkan filem sebegini?”

Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud” 3

Hantaran tersebut bagaimanapun mengundang kritikan ramai warganet yang memberikan respon dan pendapat masing-masing di ruangan komen.

Rata-ratanya bersetuju bahawa filem tersebut ada unsur tidak elok namun kata mereka seharusnya ia dijadikan pengajaran dan dicontohi supaya tidak berulang.

Bukan itu sahaja, ramai yang turut kecam individu tersebut kerana memuat naik tentang orang yang sudah meninggal dunia serta pelakon wanita yang kini telah berhijrah (memakai tudung).

Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud” 4 Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud” 5 Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud” 6 Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud” 7 Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud” 8


Kecoh Isu ‘Softp*rn’, Individu Dikecam ‘Post’ Pasal Filem P Ramlee – “Adegan Panas Dalam Filem Sebenarnya Dah Lama Wujud” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list