Artikel Terkini

Kemunculan Fyna Jebat, Zainal Abidin jadi perhatian

Kemunculan Fyna Jebat, Zainal Abidin jadi perhatian
Kemunculan Fyna Jebat, Zainal Abidin jadi perhatian 1

KUALA LUMPUR – Selepas mengaku berumah tangga, penyanyi Fyna Jebat bersama suaminya, Datuk Zainal Abidin Hassan dikatakan muncul berdua di sebuah restoran.

Gambar adik kepada selebriti, Ayda Jebat mengakui sudah bernikah dengan jurulatih bola sepak itu dikongsikan pelakon, Datuk Mustapha Kamal menerusi TikTok miliknya.

Menurut kapsyen yang disertakan, pelakon senior itu memberitahu, dia tidak sengaja bertemu rakan lamanya iaitu Zainal ketika keluar makan.

Dia juga telah mengucapkan tahniah diatas pernikahan pasangan tersebut walaupun dilakukan secara tertutup sebelum ini.

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai komen dari netizen yang gembira dapat melihat Fyna atau nama sebenarnya Nur Syafinaz Jebat bergambar bersama dengan suaminya.

Sebelum ini, berita tentang penikahan antara Fyna Jebat dengan bekas pengendali pasukan Penang FC itu telah heboh diperkatakan di media sosial.

Selepas gosip tersebut bertebaran, akhirnya penyanyi itu mengaku sudah mendirikan rumah tangga dengan Zainal ketika ditemubual sewaktu selesai menjayakan program Famili Duo minggu lalu. – MalaysiaGazette

Kemunculan Fyna Jebat, Zainal Abidin jadi perhatian 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list