Artikel Terkini

KFC Malaysia Tawar Promosi RM20 Untuk 2 Snack Plate Kombo Esok

KFC Malaysia Tawar Promosi RM20 Untuk 2 Snack Plate Kombo Esok
KFC Malaysia Tawar Promosi RM20 Untuk 2 Snack Plate Kombo Esok 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Bagi menghargai kesetiaan dan sokongan rakyat Malaysia kepada KFC, KFC Malaysia hari ini mengumumkan berita baik buat anda semua yang pastinya dapat ‘jimatkan’ wang poket anda.

Artikel Berkaitan:

Akhirnya, KFC Malaysia kini menawarkan kembali promosi 2 set Snack Plate dengan harga RM20 sahaja. Promosi hebat yang jarang ditawarkan ini akan dapat anda tebus pada hari esok, 20 Oktober 2022.

KFC Malaysia Tawar Promosi RM20 Untuk 2 Snack Plate Kombo Esok 2

KFC Malaysia Tawar Promosi RM20 Untuk 2 Snack Plate Kombo Esok 3

Untuk anda yang mahu menebus tawaran istimewa ini, anda boleh dapatkan ia di restoran KFC seluruh negara kecuali di Genting Highlands, Mall of Medini dan kesemua lapangan terbang dengan makan di restoran, bawa pulang, dan pandu lalu serta sementara stok masih ada.

Promosi hebat ini dapat ditebus bermula dari jam 10 pagi hingga 10 malam sahaja. Untuk maklumat lanjut, muat turn aplikasi KFC atau layari laman web ini.

Melalui polisi ‘Rasa Berkualiti Terjamin’, pelanggan juga boleh menukar ayam yang dianggap tidak memuaskan. Pelanggan cuma perlu imbas kod QR unik yang disediakan di restoran, isi dan ‘submit’ borang penukaran, dan tunjuk halaman ‘thank you’ di kaunter untuk mendapatkan gantian.


KFC Malaysia Tawar Promosi RM20 Untuk 2 Snack Plate Kombo Esok 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list