Artikel Terkini

King Coco Umum Enggan Bertanding, Kecewa Dengan Individu ‘Hipokrit’

King Coco Umum Enggan Bertanding, Kecewa Dengan Individu ‘Hipokrit’
King Coco Umum Enggan Bertanding, Kecewa Dengan Individu 'Hipokrit' 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Marshaira Ismail atau lebih dikenali dengan nama King Coco sebelum ini pernah terlibat dalam dunia politik dan mengejutkan ramai pihak apabila memenangi jawatan Ketua Srikanda Parti Pribumi Bersatu Malaysia bahagian Bagan Serai.

Artikel Berkaitan:

King Coco Umum Enggan Bertanding, Kecewa Dengan Individu 'Hipokrit' 2
Poster semasa pemilihan calon Ketua Srikandi pada 2020 yang lalu

Menerusi perkongsian di Instagram Story milik King Coco atau nama sebenarnya Marshaira Ismail mempunyai sebab tersendiri untuk tidak bertanding dalam Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15) kali ini.

Dengan memuat naik Instagram Story tersebut, dia seolah-olah kecewa dengan dunia politik sekarang kerana banyak yang bertopengkan manusia dan ‘hipokrit’.

King Coco Umum Enggan Bertanding, Kecewa Dengan Individu 'Hipokrit' 3

King Coco Umum Enggan Bertanding, Kecewa Dengan Individu 'Hipokrit' 4

Bukan itu sahaja, dia juga mengatakan tiada makna untuk pejuangkan rakyat kerana kebanyakkan ‘drama’ politik ini ‘fake’ semata-mata untuk rebut kerusi.

Malahan, King Coco berasa kasihan dengan mereka yang jujur dan bekerja keras bertahun-tahun tolong rakyat sebelum PRU tetapi tidak tercalon untuk bertanding kerana kroni sahaja yang dipilih.

King Coco Umum Enggan Bertanding, Kecewa Dengan Individu 'Hipokrit' 5

“Bukan apa, ada yang kesian, bertahun tahun buat sebelum PRU lagi dah tolong rakyat. Tup tup tang kroni kau jugak kau pilih. Kelakar kan? Kroni yang tak nampak muka. Yang alih-alih dia juga,” tulisnya.

Tambahan info, King coco pernah viral kerana slang pelatnya lots of mix itu dan dipercayai bergiat aktif dalam politik selepas tercalon pada 2020.


King Coco Umum Enggan Bertanding, Kecewa Dengan Individu 'Hipokrit' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list