Artikel Terkini

Lana Nodin Selesai Jalani Pembedahan Hidung Di Korea Selatan

Lana Nodin Selesai Jalani Pembedahan Hidung Di Korea Selatan
Lana Nodin Selesai Jalani Pembedahan Hidung Di Korea Selatan 1

Tidak berselindung, pelakon Lana Nodin memberitahu dia baru sahaja menjalani pembedahan plastik di bahagian hidung di Seoul, Korea Selatan.

Menerusi satu video yang dimuat naik di Instagram, Lana memberitahu keadaan hidungnya tiada lagi bengkak atau lebam di bahagian wajah selepas hari ke-15. Menurut Lana lagi, balutan pada bahagian hidungnya itu akan dibuka dalam masa tujuh hari lagi.

BACA: Lana Nodin Rancang Nak Ambil Orang Asli Kerja Di Kedai Bakeri

“Hari ini hari yang kelima belasselepas melakukan pembedahan, surprisely tiada bengkak dan lebam pada wajah saya.

“Saya tak ada rasa pening, atau sakit di bahagian muka seperti mana di tanya. Anda boleh lihat sendiri, bengkak di bahagian muka saya sudah hilang, tak ada bengkak,” katanya.

Difahamkan, Lana memuat naik video tersebut di Instagram, namun perkongsian itu telah pun dipadam selepas beberapa minit ianya dimuat naik.

Sebelum ini, Lana mengaku dia terpaksa menjalani pembedahan untuk membetulkan semula hidung yang telah senget akibat kemalangan sewaktu di bangku sekolah. Menurut Lana dia perlu memasukkan plastik pada hidungnya secara berkala selepas hidungnya pernah patah.


Lana Nodin Selesai Jalani Pembedahan Hidung Di Korea Selatan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list