Artikel Terkini

Lelaki Cuba Ngorat Doktor Tapi Kena ‘Sembur’ Balik – “Bini Aku Anak 1 Je Pun, Dah Macam Acik-Acik”

Lelaki Cuba Ngorat Doktor Tapi Kena ‘Sembur’ Balik – “Bini Aku Anak 1 Je Pun, Dah Macam Acik-Acik”
Lelaki Cuba Ngorat Doktor Tapi Kena ‘Sembur’ Balik – “Bini Aku Anak 1 Je Pun, Dah Macam Acik-Acik” 1

Gara-gara masih hangat isu suami curang dan berpoligami, media sosial pada minggu ini dipenuhi dengan kisah-kisah yang lebih kurang sama.

Kalau nak diikutkan, sebelum ini memang banyak sahaja cerita yang tular tentang kecurangan pasangan masing-masing tetapi kali ini ia lebih teruk impaknya kerana isu Syamsul Yusof dan Ira Kazar.

isteri tengkin suami


1 hari lalu

(VIDEO) “Terus Hilang Rasa Hormat Kau..” – Marah Dengan Kisah Syamsul, Isteri Sanggup Tengking Suami Tak Bersalah

Tular di Facebook baru-baru ini tangkap layar perbualan di Whatsapp apabila seorang doktor menerima mesej daripada lelaki yang menghina isterinya.

Menerusi mesej dihantar, lelaki berkenaan mempunyai seorang anak dan mengaku sayang doktor bernama Suraya itu serta turut membandingkan penampilan wanita tersebut dengan isterinya.

U baik, suka membantu, bijak, Cantik memang sangat sangat cantik. Bini aku beranak 1 je pun. Dah macam acik acik aku tengok.”

Bukan itu sahaja, dia juga dengan selamba menyatakan kemahuannya untuk berkahwin dengan doktor Suraya kerana lebih pandai mencantikkan diri.

Lelaki Cuba Ngorat Doktor Tapi Kena ‘Sembur’ Balik – “Bini Aku Anak 1 Je Pun, Dah Macam Acik-Acik” 2

Doktor itu yang terkejut dengan mesej diterimanya kemudian terus melabel lelaki tersebut ‘jantan tak guna’ serta turut membidas penghinaan lelaki berkenaan terhadap isterinya.

Malah, dia turut senaraikan apa yang dilakukannya sehingga dapat berpenampilan cantik seperti harga skincare yang mahal, pergi bersenam di gimnasium serta makan beberapa jenis supplement.

Lelaki Cuba Ngorat Doktor Tapi Kena ‘Sembur’ Balik – “Bini Aku Anak 1 Je Pun, Dah Macam Acik-Acik” 3

Ruangan komen di Facebook dipenuhi dengan pelbagai respon daripada warganet di mana rata-ratanya berasa kasihan dengan isteri lelaki terbabit kerana mempunyai suami sebegitu.

Sesetengah netizen berpendapat ia hanyalah rekaan semata-mata untuk content kerana isu seperti itu sedang hangat dibualkan di media sosial.

Dalam pada itu, segelintir wanita berpuas hati dengan cara Dr Suraya membalas semula kata-kata lelaki tersebut selain turut mengingatkan yang lain untuk memberi respon sepertinya jika ada suami orang yang cuba mengorat.

Lelaki Cuba Ngorat Doktor Tapi Kena ‘Sembur’ Balik – “Bini Aku Anak 1 Je Pun, Dah Macam Acik-Acik” 4 Lelaki Cuba Ngorat Doktor Tapi Kena ‘Sembur’ Balik – “Bini Aku Anak 1 Je Pun, Dah Macam Acik-Acik” 5


Lelaki Cuba Ngorat Doktor Tapi Kena ‘Sembur’ Balik – “Bini Aku Anak 1 Je Pun, Dah Macam Acik-Acik” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list