Artikel Terkini

Malam tayangan perdana filem Tiga Janda, penulis skrip terkilan tak dijemput hadir majlis

Malam tayangan perdana filem Tiga Janda, penulis skrip terkilan tak dijemput hadir majlis
Malam tayangan perdana filem Tiga Janda, penulis skrip terkilan tak dijemput hadir majlis 1

Semalam merupakan hari tayangan perdana filem Tiga Janda Melawan Dunia yang diterbitkan hasil kerjasama antara lima syarikat iaitu Multimedia Entertainment, Directors Think Tank, Golden Screen Cinema, Astro dan Six Fun Media.

Difahamkan, filem tersebut bakal ditayangkan di panggung wayang pada 19 Mei 2022 dan merupakan filem pertama arahan Hyrul Anuar. Manakala,  skrip tersebut ditulis bersama Nazri Vovinski.

Kebiasaannya, semua kru produksi, barisan pelakon dan pemain industri lain dijemput hadir untuk menonton bersama pada tayangan perdana yang diadakan seminggu sebelum filem itu dimainkan di semua panggung wayang.

Pun begitu, baru-baru ini Nazri Vovinski atau dikenali Nazri memuat naik ciapan di laman Twitter miliknya dengan mengatakan dirinya tidak menerima sebarang jemputan mahupun makluman mengenai majlis tayangan perdana tersebut.

Menurut Nazri, dia hanya mengenai tayangan perdana tersebut selepas namanya dipetik oleh seseorang di laman Facebook milikya.

“Walaupun rasa gundah tak dijemput, saya tumpang gembira apabila membaca ulasan oleh seseorang yang memetik di Facebook.” tulisnya.

Malam tayangan perdana filem Tiga Janda, penulis skrip terkilan tak dijemput hadir majlis 2

Ciapan yang dimuat naik oleh Nazri telah menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet sehingga mempersoalkan kredibiliti pihak produksi kerana tidak menjemput penulis skrip itu.

Ekoran itu, pengarah filem Tiga Janda iaitu Hyrul Anuar tampil memberikan penjelasan dengan mengatakan isu tersebut berjaya diselesaikan dan meminta maaf kepada Nazri dan semua orang.

Hyrul mengatakan ia berpunca daripada pihak produksi terlepas pandang.

Malam tayangan perdana filem Tiga Janda, penulis skrip terkilan tak dijemput hadir majlis 3

Walau bagaimanapun, tidak semua warganet berpuas hati dengan kenyataan yang diberikan oleh pengarah tersebut kerana perkara tersebut sememangnya penting.

Malam tayangan perdana filem Tiga Janda, penulis skrip terkilan tak dijemput hadir majlis 4

Sebaliknya, Nazri berharap agar perkara sebegini tidak berulang kembali pada masa akan datang dan diharapkan pihak produksi yang jangan ‘terlepas’ pandang.

Nazri meluahkan kasihan sekiranya barisan penulis skrip dilupakan setelah usaha kerja mereka siap dihasilkan.

“Harap pihak produksi lain jangan lepas pandang, kesian penulis skrip dah buat kerja, hasilnya pula sedap tapi dilupakan,”luahnya.

Malam tayangan perdana filem Tiga Janda, penulis skrip terkilan tak dijemput hadir majlis 5

Tambah Nazri, dia seronok bekerjasama dengan Hyrul meskipun agak terkilan sedikit kerana tidak dapat merasai sendiri reaksi ‘fresh’ dari rakan-rakan.Malam tayangan perdana filem Tiga Janda, penulis skrip terkilan tak dijemput hadir majlis 6

Sumber: Twitter @nazrivovinski


Malam tayangan perdana filem Tiga Janda, penulis skrip terkilan tak dijemput hadir majlis 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Back to list