Infotainment

Mark Adam Syukur Keluarga Selamat, Rumah Di Filipina Dibadai Taufan

Mark Adam Syukur Keluarga Selamat, Rumah Di Filipina Dibadai Taufan
Mark Adam Syukur Keluarga Selamat, Rumah Di Filipina Dibadai Taufan 1

Baru-baru ini, penyanyi dan pelakon Mark Adam telah berkongsi tentang keadaan rumah keluarganya di Cebu, Filipina yang mengalami sedikit kerosakan akibat dilanda ribut taufan menerusi sebuah hantaran di Instagram.

Mark Adam


3 bulan lalu

Kini Jadi Pak Guard, Mark Adam Dihujani Tips Jadi Pengawal Keselamatan Daripada Netizen

Menerusi hantaran tersebut, Mark turut memberitahu bahawa ibu dan keluarganya berada dalam keadaan selamat selain menyertakan sepotong video yang memperlihatkan keadaan terkini rumah keluarganya.

Keadaan terkawal cuma bekalan elektrik masih lagi terputus dan mereka terpaksa duduk di rumah. Saya masih usahakan apa yang patut kerana mereka perlu bergantung pada generator.

Sungguhpun keluarganya selamat dan dalam keadaan baik, namun jauh di sudut hati Mark, dia ingin segera pulang ke Cebu untuk menziarahi ibu tercinta.

Tambah Mark, dia memang ingin pulang ke Cebu sejak pandemik berakhir lagi tetapi penerbangan terus ke sana sudah tiada dan dia sendiri tidak tahu kenapa ia jadi sebegitu.

Disebabkan itu, Mark memberitahu yang dia hanya mampu melepaskan rindu menerusi panggilan video bersama ibunya di sana.

Mark Adam

Buat masa ini, saya hanya berhubung dengan mereka menerusi panggilan video. Kakak saya juga memberikan perkembangan terkini tentang keadaan di sana.

Dalam pada itu, Mark turut mendoakan kesejahteraan keluarganya di sana sementara dia masih belum berkesempatan untuk menjenguk mereka.

Bukan hanya untuk keluarganya, ianya juga untuk mangsa yang terkesan dengan bencana banjir di Malaysia kerana doa merupakan salah satu bentuk bantuan.


Mark Adam Syukur Keluarga Selamat, Rumah Di Filipina Dibadai Taufan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo